Содержание

Входной тест по английскому языку 9 класс

9-й класс Базовый уровень
(время тестирования – 45мин)

ВАРИАНТ 1

Grammar

1. Lisa … got somewhere to stay while she is in Oxford.

a) have
b) has
c) had
d) having

2. A: What … in your spare time?
B: I often go to the cinema.

a) do you do
b) are you doing
c) have you done
d) are you do

3. I haven’t visited John … last year.

a) since
b) by
c) until
d) for

4. I go swimming once or … a week.

a) two
b) two time
c) twice
d) two times

5. A: I don’t like cooking.
B: …

a) Neither I do
b) So do I
c) Nor do I
d) Either do I

6. Listen! That boy … the saxophone.

a) plays
b) played
c) is playing
d) will play

7. If … John tomorrow, I’ll give him a letter.

a) I’ll see
b) I see
c) I saw
d) I won’t see

8. ... you understand what I’m saying?

a) Can
b) Should
c) May
d) Must

9. George … swimming yesterday.

a) go
b) has gone
c) is going

d) went

10. A: Hello. My name is Lisa.
B: … to meet you.

a) Exciting
b) Delicious
c) Nice
d) Beautiful

11. I haven’t seen Clare … many years.

a) since
b) for
c) before
d) after

12. A: Have you ever been to Germany?
B: …

a) No, I haven’t
b) No, I did
c) No, I have
d) No, I don’t

Reading

I. Look at the signs. Someone asks you what they mean. Mark the letter next to the correct explanation – A, B, C or D.

1. No bicycles against glass please

A. Do not leave your bike touching the window.
B. Do not ride your bicycle in this area.
C. Broken glass may damage your bicycle tyres.
D. Your bike may not be safe here.

2. Press bell

As soon as you hear a ringing sound, push hard to open the door.

A. If you press the bell hard, the door will open.
B. To open the door, push it at the same time as pressing the bell
C. To open the door, you must push hard when you hear the ringing sound.
D. The door will open if you push hard after the ringing sound.

3. Cyclists!

Reduce speed now – you are approaching a steep hill around the next bend.

A. You should go more slowly before the bend.
B. The hill is too steep to cycle down.
C. Get off your bike as you approach the hill.
D. Use your brakes after you reach the bend.

II. The people below want to choose a TV programme to watch. There are descriptions of the programmes. Decide which TV programme would be the most suitable for each person. For each number mark the correct letter.

1. Hugo wants to relax by watching a film. He enjoys stories about travelling through time and likes to imagine what life will be like for humans in future centuries.
2. Denise likes travelling and meeting different people. She has a lot of fun watching programmes about people’s experiences as they go on train journeys across the world.

A. New World 

This is a TV film which begins a new science-fiction series. It has wonderful special effects and the actors are excellent. Together they travel to the twenty-third century. The action takes place in underground cities where the climate is controlled by computers and some of the inhabitants are planning a terrible crime.

B. There and Back Again

Paul Theroux’s story of his journey from London to Japan and back makes great material for this programme. Watch the progress of his journey on the railways of Europe and Asia, and meet the inhabitants of East and West. His description of the life in different places shows a surprising mixture of events end personalities.

 

ВАРИАНТ 2

Grammar

1. Tom … got somewhere to stay while he is in Eton.

a) have
b) has
c) had
e) having

2. A: What … in your spare time?
B: I often go swimming

a) do you do
b) are you doing
c) have you done
d) are you do

3. I haven’t seen George … last year.

a) since
b) by
c) until
d) for

4. I go skating once or …. a week.

a) two
b) two time
c) twice
d) two times

5. A: I don’t like watching TV.
B: …

a) Neither I do
b) So do I
c) Nor do I
d) Either do I

6. Listen! That boy … the violin.

a) plays
b) played
c) is playing
d) will play

7. If … Lisa tomorrow, I’ll give her a letter.

a) I’ll see
b) I see
c) I saw
d) I won’t see

8. …you see what I’m showing?

a) Can
b) Should
c) May
d) Must

9. John … to the cinema yesterday.

a) go
b) has gone
c) is going
d) went

10. A: Hello. My name is Clare.
B: … to meet you.

a) Exciting
b) Delicious
c) Nice
d) Beautiful

11. I haven’t seen Lisa … many years.

a) since
b) for
c) before
d) after

12. A: Have you ever been to Italy?
B: …

a) No, I haven’t
b) No, I did
c) No, I have
d) No, I don’t

 

Reading

I. Look at the signs. Someone asks you what they mean. Mark the letter next to the correct explanation A, B, C or D.

1. Shop by Phone

We are ready to take your order 7 days a week.

A. You should place your order every week.
B. You may ring and order on any day of the week.
C. We will have your order ready within seven days.

D. We are ready for you to take your order to the shop.

2. Please do not touch the Hi-Fi equipment – ask a shop assistant for help.

A. Tell our staff if you want to test the equipment.
B. This Hi-Fi equipment belongs to the staff.
C. We can help you to choose the best Hi-Fi system for your needs.
D. Assistants are needed to help sell our Hi-Fi equipment.

3. 10 pounds fine if you pass this point and fail to show a tube ticket.

A. All tickets to this point will cost you 10 pounds.
B. If you fail to buy a ticket, you can not ride on the tube.
C. It’s fine to pass this point without showing a ticket.
D. Go past here without a ticket, and you may have to pay 10 pounds.

II. The people below want to choose a TV programme to watch. There are descriptions of the programmes. Decide which TV programme would be the most suitable for each person. For each number mark the correct letter.

1. Jenny enjoys programmes filmed in other countries and prefers real-life adventures to fiction. She would like to watch a crime story that keeps her guessing to the end.

2. Andy studies science. When he watches TV, he likes to see things that will help him with his college work. He particularly enjoys documentaries about possible future inventions.

A. Drama Hour

This week’s true story is about a private detective employed by a team of American businessmen. They send her to Brazil to inquire about some hotel robberies. She learns that hotels, which are owned by the businessmen, have been empty for two years, and finally discovers the whole truth in a surprising way.

B. Tomorrow’s World

This popular half-hour science programme continues into its 29th year, showing that it can keep its place in the television world. Tonight it is presented by Carol Vardermann, who introduces reports on new ideas for computer-driven cars and restaurants in the sky.

KEYS

Вариант 1

Grammar: 1. b; 2. a; 3. a; 4. c; 5. c; 6. c; 7. b; 8. a; 9. d; 10. c; 11. b; 12. a

Reading: I. 1. A; 2. C; 3. A; II. 1. A; 2. B

Вариант 2

Grammar: 1. b; 2. a; 3. a; 4. c; 5. c; 6. c; 7. b; 8. a; 9. d; 10. c; 11. b; 12. a

Reading: I. 1. B; 2. A; 3. D; II. 1. A; 2. B

infourok.ru

Входное тестирование по английскому языку для 9 класса

Входной тест по английскому языку 9 класс

____________________________________________________________________

Task A: Open the brackets using the appropriate tense

Mr. Field (to work) ..............................in a museum. He (to like) .......................... his job very much. Every morning at 8 o’clock he (to be) ....................ready to go to work. Now it is 7.30 and he (to eat) ..................................... his breakfast. Mrs. Field (to make) ....................................... some coffee for him.

Yesterday the Fields (to be) .................... at home. They (to eat) ....................................... tasty cake and ice-cream.

But next Sunday Mr. and Mrs. Fields (to go) ......................................... to the country to see their friends.

Score: 8 / ……..

Task B: Report the following sentences using different reporting verbs.

1. "I go to school every day," Bob said.

2. "Where are you going?" Kate asked her friend.

3. "Are you good at tennis, John?" Mother asked.

4. "Close the door!' the teacher told Bob.

5.”We must learn this text be heart,” Tony told me.

6.”My friend will appear in a minute,” Mr. Smith said.

Score 12 / …….

Task C: 1.Fill in: a, an or the.

Last year 1)………Smiths went on 2) ……..holiday to London with their friends. They visited 3)……..... Hyde Park and went on 4)……..... boat trip on 5) …… Thames.6) Mrs Brown visited 7) ......... Buckingham Palace hoping to see 8) ......... Queen. Unfortunately, 9) ……. Queen Elizabeth II wasn't at 10 )…….. home at the time.

Score 10 / ……………..

Task D: Rewrite the following passage in the Passive Voice. Make all possible Activeè Passive changes.

1.A farmer found a very old statue last week. Somebody had buried it thousands of years ago. Today the farmer has taken the statue to a museum. Experts are repairing it. The museum will give a reward to the farmer. When he gets the money, he will buy a big car

…………………………………………………....................…………………………………………….

………………………………………………..............………………………………………………….

…………………………………………...............……………………………………………………….

………………………………………................………………………………………………………….

……………………………………..................………………………………………………………….

…………………………………...................…………………………………………………………….

Score 7 / ………

Task F: Translate into English using the Complex Object

1.Нина хочет, чтобы я тоже пришла.

…………………………………………………....................…………………………………………….

2. Мне нравится, когда они поют.

…………………………………………………....................…………………………………………….

3. Мы знаем, что она лучшая ученица в классе.

…………………………………………………....................…………………………………………….

4. Я заставлю его принести книгу завтра.

…………………………………………………....................…………………………………………….

5. Я видел, как мальчик поскользнулся и упал.

…………………………………………………....................…………………………………………….

Score 10/ ……

Task G:Open the brackets using the Infinitive or the Gerund/

1.I don’t like (sing) ……………….………. in public.

2.It’s no use (tell) ……………..……..her, she won’t listen.

3.I’m still too upset (talk) ……………………………….. about it.

4.Don’t disturb him. He’s busy (work) ………………………………..

5.Stop (bite) …………………….……………. your nails!

6.Don’t expect him (lend) …………………………… any money.

7.I’ve decided (leave) …………………….……………. him.

8.I don’t mind (read) ………………………………… once more.

Score 8/ ……

G: Translate into English using “I wish…”

1.. Жаль, что ты опоздал

……………………………………………………………………………………………………………

2.. Хорошо бы, он не прочитал чужое письмо.

…………………………………………………………………………………………………………

3. Когда я дружил с ним, я часто жалел, что он читает чужие письма

……………………………………………………………………………………………………………

4.. Жаль, что ты был занят вчера. Ты много потерял

……………………………………………………………………………………………………………

5.. Жаль, что у меня нет собаки.

……………………………………………………………………………………………………………

6.Она пожалела, что у меня была собака

……………………………………………………………………………………………………………

7. Жаль, что мама не купила мне велосипед

……………………………………………………………………………………………………………

8.. Хорошо бы, мама купила мне мороженое!

……………………………………………………………………………………………………………

Score 8/ ……

Task H: Ann is in a tropical forest. She sees a tiger not far away. Use Ann’s thoughts to make conditional sentences:

1.There are no people here. Nobody can save me.

2.I must find somewhere to hide or the tiger will eat me.

3.I didn’t know the forest was so terrible so I decided to come here.

4.I will try to hide in the tree. No tiger will see me there.

…………………………………………………………...................………………………………………

…………………………………………………...................…………………………………………

…………………………………….....................…………………………………………

……………………………………………......................…………………………………………

………………………………...................………………………………………………

…………………………......................…………………………………………………

Score 8 / ……

Total 71 / ……..

Assessment: Total score: 71. A spelling mistake takes away half a score.

71 – 65 scores– distinction (5) 44 – 30 scores– pass (3)

64 – 45 scores– merit (4) 29 or fewer scores –– fail (2)

multiurok.ru

Входной контроль 9 класс - английский язык, тесты

Входной контроль в 9 классе составлен по УМК Афанасьевой О.В., Михеевой И.В. Разработан для проверки ЗУН по чтению, грамматике, лексике.

Просмотр содержимого документа
«Входной контроль 9 класс»

Entry test, form 9

  1. Прочитайте текст. Отметьте “True” “False” “Not stated”

The Bermuda Triangle

On December 5th, 1945 five US Navy planes took off from Fort Lauderdale In Florida. There were 14 pilots on board. Some time after the take off the control tower got a message from one of the planes. “There’s something wrong. The magnetic compass is going crazy. We don’t know where we are.” Soon the five planes disappeared. Boats and planes went immediately to look for the lost planes but they were not successful. There were neither crashed planes nor dead bodies. The accident happened in the area called Bermuda Triangle. It/s a large part of the Atlantic Ocean between Bermuda, Southern Florida Puerto Rico. Many ships, planes and about 1,000 people have disappeared in this area. One of the explanations is that underwater earthquakes cause huge waves called tsunami. They also produce very strong winds. Both can destroy ships and planes. Another theory says that there is a strange magnetic force in this area. It can really break a ship into pieces. Scientists also speak about the methane gas on the sea floor of the Bermuda Triangle. When it comes out and mixes with the air, it’s so powerful that it can stop the ship/s or the plane’s engine. It can also start a fire. Than the explosion destroys the ship or the plane completely. Some people believe that aliens carry away people together with the machines. Whatever the truth is there is no clear answer.

15.The control tower got a message from one of the ships that the magnetic compass was going crazy.

  1. True b) False c) Not stated

16. There weren’t any pieces of planes or dead bodies in the water.

  1. True b) False c) Not stated

17.Tsunami can cause the destruction of ships and planes.

  1. True b) False c) Not stated

18. There is the methane gas on the sea floor of the Bermuda Triangle.

  1. True b) False c) Not stated

19. Aliens carry away people together with the machines to examine them carefully.

  1. True b) False c) Not stated

20.There is clear answer about The Bermuda Triangle

  1. True b) False c) not stated

  1. 1. Прочитайте текст. Заполните пропуски 1 -7, выбрав из вариантов a ---d.

Not a problem.

Some people know 8 __ but they are too shy to speak foreign languages. Some people know little but they overcome this problem 9 ___. Once a famous European writer 10___ to an American girl. The American, speaking in the writer’s native language, asked him why he had never visited 11 ____ United States. “I know only a few sentences 12___ English,” answered the writer. “What are 13___ sentences ?” Asked the girl. “How do you do? I love you. Forgive me. Ham and eggs, please,” answered the writer. “But,” said the girl, “with that vocabulary you

14____ travel all over my country.”

  1. A) much b) little c) many d) a little

  2. A) easy b) easiest c) easily d) easier

  3. A) talked b) was talking c) talks d) is talking

  4. A) a) b) the c) an d) –

  5. A) by b) at c) on d) in

  6. A) the b) a c) - d) an

  7. A) have to b) mustn’t c) can d) had to

2. Преобразуйте предложения из прямой речи в косвенную:

  1. Mother said: “There are seven nice cups on the table.”

  2. Mary said: “He has lived in Moscow for ten years.”

3.Поставьте глаголы в скобках в правильное время: Present Simple, Present Continuous, Present Perfect, Present Perfect Continuous, Past Simple, Future Simple

1. My daughter (study) English in London.

2. She (go) to museum tomorrow.
3.Тhey (be) in London now.

4. It (rain) yesterday.
5. Sorry about the mess. I (redecorate) the kitchen. 
6. I just(write) email to my parents .
7. I (type) this report since yesterday and I'm only half way through.
8.I (die) of thirst. Is there a water-Fountain near here?

4.    Задайте 5 типов вопросов к предложениям:

1. Schools in Russia begin on the 1st of September.

2. Ann will swim in the sea.

kopilkaurokov.ru

Входная контрольная работа "Spotlight" 9 класс

9 класс

Входная контрольная работа (Entry Test)

  1. Read the article and mark the sentences T (true) or F (false).

Anti-fur protestor Heather Mills McCartney is threatening to stalk actress Jennifer Lopez. The wife of ex-Beatle Sir Paul McCartney has targeted Ms Lopez because of the singer-actor’s love of fur. Ms Lopez often attends movie premieres and awards shows wearing expensive fur coats. She says she wants to be “educated” as to why she should not wear them. She has angered animal rights activists for many years. They accuse her of making fur fashionable. She has made it an attractive item for the young and wealthy to want to buy.

Ms McCartney’s latest stalking attempt ended painfully when she lost her prosthetic leg in a fight with security guards at the New York offices of Ms Lopez’s fashion company. Ms McCartney wanted to deliver a DVD to Ms Lopez, which contained a documentary of animals pain. Ms McCartney had to replace her artificial leg in a stairwell, as the guards refused her entry to a restroom. She promised to continue her crusade against Ms Lopez, and to “show up” at her home or “get a hold of her at her premieres”.

Jennifer Lopez has been arrested for wearing fur coats.

T/F

Jennifer Lopez makes fur trendy and popular.

T/F

Ms McCartney lost a leg in a fight with Ms Lopez’s security guards.

T/F

Ms McCartney promised to precede her crusade against Ms Lopez.

T/F

Ms Lopez wears fur coats at movie premieres and awards shows

T/F

5 points

  1. Put the sentences into indirect speech.

Nick said that…

1. I am living in Berlin now.

2. My mother isn’t very well.

3. I don’t know what Nina is doing.

4. You can come and stay at my place.

5. I am not enjoying my study very much.

6. You sent me a fantastic card.

7. The boy was glad to get a cat for his birthday.

8. The new film will be bad.

9. We can go to bed late on Saturday.

10. You have watched the game.

10 points

3.Fill in the gaps with an appropriate modal verb (must, may, can, need, to have to).

1.Sandra _________ not come to me tomorrow – I’ve done the job.

2.There is no need to rewrite the essay completely – it’s quite good. You _____ only rewrite the third passage.

3.It’s so late, we _______ be going!

4.Students _____________ pay for their education at private school.

5.You ________ stay at home today.

6.It ________ be your car there. You have parked it today.

7.You ______ not take pictures in this museum.

8. We _________ speak Spanish at the lesson.

9. ___________ you help me?

10. You _________ be glad to find the best flat.

  1. Points

  1. Choose used to/be used to/get used to + a verb in brackets.

1.When I was a child I ____(ask) a lot of questions.

2.Sue lives alone. It is not strange for her. She ___(live) alone.

3.Their neighbours are very noisy, so they have to _____ to the noise.

4.She’s been in Britain for three months and she can’t _____(drive) on the left.

5.Mike _____(do) his homework to music. It’s a usual way he does it.

10 points

5. Transform the sentences from Active into Passive.

1.They cancelled the flight to Rome.

2.Karl Lagerfeld designed these sunglasses.

3.My mum makes this salad with pickled cucumbers and fresh parsley.

4.They offered him a new job.

5.Somebody has cleaned the room.

15 points

Ответы на тест

Вариант I

Раздел 1

Раздел 2

1.Nick said that he was living in Berlin then.

2.Nick said that his mother wasn’t very well

3. Nick said that he didn’t know what Nina was doing.

4.Nick said that I could come and stay at his place.

5.Nick said that he wasn’t enjoying his study very much.

6.I had sent him a fantastic card.

7. The boy had been glad to get a cat for his birthday.

8. The new film would be bad.

9. They could go to bed late on Saturday.

10. I had watched the game.

Раздел 3

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

need

can

must

have to

may

must

can

must

can

must

Раздел 4

1

2

3

4

5

used to ask

is used to living

get used to

get used to driving

is used to doing

Раздел 5

1.The flight to Rome was cancelled.

2.These sunglasses were designed by Karl Lagerfeld.

3.This salad is made with pickled cucumbers and fresh parsley.

4.He was offered a new job./A new job was offered to him.

5.The room has been cleaned.

Критерии оценки

Всего 35 заданий. Наивысшее количество баллов - 50 (100%)

0-24 – “2” (0-53%)

25-33 – “3” (54-66%)

34-43 – “4” (67-87%)

44-50 – “5” (88-100%)

videouroki.net

Входная контрольная работа по английскому языку в 9 классе

Входящая контрольная работа в 9 классе.

TEST

TASK 1

STAMFORD SUMMER SCHOOL

Summer schools in England for foreigners have become quite popular and there are many of them all over England. Why? Because England is a very good place to learn English. When the students leave the classroom they have many opportunities to practice the English they have learnt.

One of these schools is Stamford Summer School, situated 90 miles north of London.

The students live at the school or with a family in the town. Most students over 14 prefer to stay with a family.

Students going to the Summer School should have been learning* English for at least* one year. At the beginning of each course every student does a test. The result of this test determines what class the student will be in.

There are three lessons (50 minutes each) every morning. The aim* of these lessons is to improve the students’ English. At the same time the lessons try to give the students some knowledge of Britain, its people and history – and knowledge of daily life in Britain.

Stamford Summer School is especially for boys and girls who are interested in sport.

Other activities are: discos, table tennis, competitions and films (video). During the course there are excursions to London, Cambridge and other places.

Students come from all over Europe. They have two things in common*. They are interested in sport and they want to improve their English.

* * *

*In common – общие; * The aim – цель;

*Should have been learning –должны были изучать; * At least – по меньшей мере

  1. Here are some statements. Are they True or False ?

1.Students are at school 150 minutes every morning.

2.The lessons try to give the students knowledge of Britain’s people and history.

3.Stamford Summer School is south of London.

4.Competitions are other activities.

5.Students come from all over the world.

6.Summer schools in England are for local (местный) people.

7.During the course there are different excursions.

8.The aim of the lessons is to improve students’ English.

9.Students have a lot of opportunities to improve their English.

10.At the beginning of each course not every student does a test.

TASK 2
1. Read fragments from stories about famous women. For answers to questions choose the names designated by letters A-E. “0” is the example for you. (5 points)

A. Florence Nightingale was impatient with a life without meaningful purpose. By age 24, Florence rejected a marriage proposal and decided to be a nurse. For several years Florence pleaded with her parents, with God and suffered a near nervous breakdown, but never considered disobeying her parents’ wish. At last, in 1851 her parents permitted her to study nursing at an institution in Germany. Two years later, she was appointed superintendent of the institution. Her administration was very successful and so were the changes made to the institution.
B. Louisa May Alcott lived most of her life in Boston and Concord. She worked as a teacher for a short time. Next, she worked as a housekeeper and finally began writing. Her first books were written quickly. Then, Alcott volunteered to be a Civil War nurse, where she caught typhoid and was sent home. But, from this experience her book Hospital Sketches became famous. Soon, her stories were chosen for the Atlantic Monthly. Her most popular book was Little Women. It described her own childhood, as many of her other books: Aunt Joe’s Scrap Bag, Little Men, Eight Cousins and others.
C. Marie Curie was born Maria Sklodowska as the fifth and youngest child of Bronislava Boguska, a pianist, singer and teacher and Wladislaw Sklodowski, a professor of mathematics and physics. From young she was remarkable for her prodigious memory and at the age of 16 she won a gold medal on a competition of her secondary education at Russian lycee. In 1891, she went to Paris. She worked late hours and virtually lived bread and butter and tea. In 1804 she was placed the second in the license of mathematical sciences. It was then that she married Pierre Curie, a famous scientist.
D. Valentina Tereshkova was born in Yaroslavl region of the former USSR. Soon after starting work in a textile mill at the age of 18, Valentina joined an amateur parachuting club. She was a hard worker. Later, at the age of 24, she applied to become a cosmonaut. On June 16, 1963 Tereshkova was launched into space aboard Vostok 6. She became the first woman to travel in space. Her flight lasted 48 orbits totaling 70 hours 50 minutes in space. She spent more time in orbit than all the US Mercury astronauts combined. Valentina received the Order of Lenin and Hero of the Soviet Union awards for her historic flight.
E. Margaret Thatcher was born in England in the family of grocer and dressmaker. Her father was involved in local politics. Early in her life she decided to be a member of the Parliament. In 1950 Margaret married Denis Thatcher, got her degree from Oxford and worked there as a research chemist. In 1959 she won a seat in Parliament. In 1970 to 1974 she served as the Minister of Education and Science. In 1979 general elections Mrs. Thatcher became the first woman to be elected Prime Minister of Great Britain. She resigned in 1990. She was awarded an Order of Merit award by her Majesty Queen Elizabeth II.

Who
0. was a bright pupil? __ С
1. was honored with the title of Hero for her historic deed? _____
2. waited for her parental permission to realise her dream to become a nurse? ____
3. succeeded as a leader and was awarded the order for her remarkable work for the country?____
4. worked as a nurse at war? ____
5. was an outstanding scientist? ____

TASK 3

Выберите правильный вариант:

1. Leonardo da Vinchi is a

a) famous painter b) man who invented a parachute c) man who studied the world around

d) famous singer

2. When we travel, we ______ at a hotel.

a) stay b)stand c)places d) be situated

3. My friends and I are fond of learning English. Every lesson our teacher tells ___ a lot about Britain.

a) they b) we c) us d) them

4. The dress was old-fashioned, _______?

a) was it b) it was c) wasn,t it d) it was not

5. There are 11 _________ in the football team.

a) man b) man,s c) men d) mennen

Ответы

1T

1D

1a

2T

2A

2a

3F

3E

3c

4T

4B

4c

5T/F

5C

5c

6F

7T

8T

9T

10F

«5»-18-20

«4»-15-17

«3»-9-14

infourok.ru

Входной тест по английскому языку 9 класс

ДИАГНОСТИЧЕСКИЕ МАТЕРИАЛЫ ДЛЯ ТЕСТИРОВАНИЯ
9-й класс Базовый уровень (время тестирования – 45мин)
ВАРИАНТ 1
Grammar
1. Lisa got somewhere to stay while she is in Oxford.
a) haveb) has c) hadd) having
2. A: What in your spare time?B: I often go to
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·

schoolfiles.net

Входной тест по английскому языку (9 класс)

Entry test (9 класс)

      1. Some people like fish and … don't.

A) another B) other C) others

      1. Julia … visited the grand Canyon.

A) is B) has C) have

      1. Ann … her homework yesterday.

A) does B) done C) did

      1. The Dutch live in …

A) Norway B) Portugal C) Holland

      1. The Canadians speak …

A) English B) Canadian C) Spanish

      1. Tom has been watching TV … morning

A) since B)already C) yet

      1. Have you … in the Pacific?

A) swim B) swam C) swum

      1. Look at … Your face is dirty.

A) herself B) yourself C) yourselves

      1. John prepared the … for the flowers.

A) Earth B) land C) soil

      1. He did it all by …

A) himself B) - C) yourself

      1. … student knows this.

A) all B) both C) each

      1. Julia couldn't choose … two dresses.

A) between B) among C) through

      1. I'd like … cup of tea, please.

A) another B) other C) others

      1. Nowadays people often travel … air.

A) on B) by C) in

      1. I … use to skate a lot when I was a child.

A) don't B) didn't C) haven't

      1. … are extinct.

A) Dodos B) Hares C) Parots

      1. Elephants are … the largest animals in the world.

A) among B) in C) between

      1. … fresh air!

A) How B) Which C) What

      1. I'm so tired, I can … move.

A) hard B) hardly C) hardly ever

      1. Alice hasn't taken her medicine …

A) still B) never C) yet

      1. The book was written … J. Rolling.

A) by B) with C) to

      1. The floor ... cleaned last night.

A) were B) is C) was

      1. The second World War was finished in …

A) 1945 B) 1948 C) 1946

      1. I finally arrived … home.

A) at B) in C) -

      1. Butter is made … milk.

A) from B) of C) by

      1. It … been raining since morning

A) were B) has C) am

      1. We cut … forests.

A) down B) - C) up

      1. The bench is made … wood.

A) with B) by C) of

      1. I … don't understand you.

A) still B) yet C) never

      1. This is a very … question.

A) hardly ever B) hard C) hardly

Ответы.

      1. c

      2. b

      3. c

      4. c

      5. a

      6. a

      7. c

      8. b

      9. c

      10. a

      11. c

      12. a

      13. a

      14. b

      15. b

      16. a

      17. a

      18. c

      19. b

      20. c

      21. a

      22. c

      23. a

      24. c

      25. a

      26. b

      27. a

      28. c

      29. a

      30. b

infourok.ru

Отправить ответ

avatar
  Подписаться  
Уведомление о