Содержание

Тест по английскому языку для выпускников 9-х классов.Ответы.


Лексико-грамматический тест:
1. ____ beef is a kind of ____ meat.

A. The, the
B. A, the
C. The, –
D. –, –

2. I’m really angry ____ you!

A. with
B. about
C. on
D. over

3. My father has lived in Japan ____ five years.

A. at
B. on
C. in
D. for

4. I’ll be on vacation ____ next week.

A. on
B. –
C. at
D. in

5. Can you tell ____ not to be so rude?

A. he
B. him
C. himself
D. his

6. ____ wasn’t easy to find your house.

A. There
B. This
C. That
D. It

7. The news he told us ____ interesting.

A. was
B. were
C. be
D. are

8. What is the ____ important invention in the twentieth century?

A. much
B. more
C. most
D. much more

9. This bank of the river isn’t ____ that one.

A. more beautiful
B. beautiful
C. so beautiful
D. as beautiful as

10. You look much ____ today.

A. good
B. better
C. the best
D. best

11. No letters again! ____ has written to me for a month.

A. Anybody
B. Somebody
C. Some
D. Nobody

12. Aunts, uncles and cousins are ____.

A. relatives
B. parents
C. families
D. neighbours

13. I’ll call you as soon as he ____.

A. will come
B. came
C. has come
D. comes

14. If he ____ without her, she will never speak to him again.

A. go
B. is going
C. will go
D. goes

15. What are you laughing ____?

A. about
B. at
C. over
D. above

16. It ____ since early morning.

A. rained
B. rains
C. had rained
D. has been raining

17. I’m afraid he ____ five minutes ago.

A. leaves
B. left
C. is leaving
D. has left

18. ____ you do me a favour?

A. May
B. Should
C. Can
D. Need

19. My sister was translating the article when I ____ the room.

A. had come into
B. came into
C. am coming into
D. come

20. I’d like to ask you ____ questions.

A. few
B. a little
C. a few
D. little

21. Children ____ by special instructors how to swim.

A. have taught
B. had taught
C. are taught
D. teach

22. Bill wanted to know when Nick ____ come to us.

A. can
B. will
C. will be able
D. could

23. My friend wanted ____ him as soon as I came home.

A. that I call
B. that I called
C. me to call
D. I called

24. Mother didn’t let the child ____ TV.

A. to watch
B. watching
C. watched
D. watch

25. It was so late that I ____ take a taxi.

A. was able
B. can
C. must
D. had to

26. She liked the film, ____ she?

A. did
B. didn’t
C. doesn’t
D. does

27. ____ Steve ____ Ann the other day?

A. Has ____ seen

B. Does ____ see
C. Did ____ see
D. Will ____ see

28. I got two letters. One was from my father. ____ was from my girlfriend.

A. The other
B. Another
C. Others
D. The others

29. If the ice were thick enough, we ____ able to walk across the river.

A. will be
B. would be
C. are
D. were

30. I don’t know if I ____ here when you phone tomorrow morning.

A. am
B. be
C. will be
D. was

Тест на понимание содержания текста:
Mark Twain, who lived from 1835 to 1910, is one of America’s most famous authors. He wrote many books, including The Adventures of Tom Sawyer and The Adventures of Huckleberry Finn. Mark Twain’s own life was interesting enough to be a book.
Twain was born in the state of Missouri, near the Mississippi River. He came from a poor family. His father died when he was twelve, so he had to leave school. While he was still a boy he worked as a river boat pilot. He steered boats up and down the long Mississippi River. The Civil War, which started in 1861, made travelling on the Mississippi impossible. Twain then went west to Nevada. There he worked on a newspaper. In 1864 he went to California in search of gold. Twain did not have much luck as a gold miner. He left California to travel in Europe. Twain wrote a book about his trips around Europe.

But the most important influence on Twain and his books was the Mississippi River. When Twain finally settled down, he lived in a house with a porch that looked like the deck of a riverboat. Huckleberry Finn, Twain’s greatest book, is about the adventures of a boy on the Mississippi River. Another of Twain’s books is called Life on the Mississippi.

31. Choose the best title.

A. Mark Twain’s childhood;
B. Mark Twain’s Books;
C. Life in the USA;
D. The Adventures of Mark Twain.

32. What is the writer trying to do in the text?

A. to advertise Mark Twain’s books;
B. to give information on the Civil War;

C. to recommend a trip to California;
D. to tell a story about Mark Twain’s life.

33. Complete the phrase: The greatest influence on Mark Twain and his books was____

A. his poor family.
B. the Mississippi River.
C. the Civil War.
D. different jobs.

34. Choose the sentence, which is not true.

A. Mark Twain settled down in Europe.
B. Mark Twain worked as a river boat pilot.
C. Mark Twain worked on a newspaper.
D. Mark Twain was born in the state of Missouri.

35. What do we learn from the text about Mark Twain?

A. His father was a rich man.
B. He took part in the Civil War.
C. He didn’t have much luck.
D. He is one of America’s famous authors.

36. In the United States Julia Howe suggested the idea of Mother’s Day in 1872. Anna Jarvis of Philadelphia is credited with bringing about the official observance of Mother’s Day. But when she died in 1948, at the age of 84, Jarvis had become a woman of great ironies. Never a mother herself, her maternal fortune dissipated by her efforts to stop the commercialization of the holiday she had founded. Jarvis told a reporter shortly before her death that she was sorry she had ever started Mother’s Day. She spoke these words in a nursing home where every Mother’s Day her room had been filled with cards from all over the world.

Перед смертью Анна Джарвис говорила о том, что она:

A. счастлива, что праздник “День Матери” существует.
B. счастлива, что люди помнят о ней как об инициаторе празднования “Дня Матери”.
C. сожалеет, что подала идею празднования “Дня Матери”.
D. сожалеет, что ей самой не посчастливилось стать матерью.

Ответы к заданиям:
1. D; 2. A; 3. D; 4. B; 5. B; 6. D; 7. A; 8. C; 9. D; 10. B; 11. D; 12. A; 13. D; 14. D; 15. B; 16. D; 17. B; 18. C; 19. B; 20. C; 21. C; 22. D; 23. C; 24. D; 25. D; 26. B; 27. C; 28. A; 29. B; 30. C; 31. D; 32. D; 33. B; 34. A; 35. D; 36. C

2. Образцы тестовых заданий для выпускников 11-х классов.
Лексико-грамматический тест:
1. ____ President of ____ United States lives in ____ White House in ____ Washington D.C.

A. – , the, the, –
B. – , the, – , the
C. – , – , the, the
D. The, the, the, –

2. ____ not any glass in the windows, that is why ____ so cold in the room.

A. There is, it is
B. It is, there is
C. There are, it is
D. There was, there is

3. When the fog ____, we ____ to see where we are.

A. lifts, may
B. will lift, will be able
C. lifts, will be able
D. lifts, must

4. You looked very busy when I ____ you last night. What ____?

A. see, do you do
B. see were you doing
C. have seen, are you doing
D. saw, were you doing

5. Mary hasn’t been in London, ____ she?

A. hasn’t
B. did
C. has
D. didn’t

6. ____ breakfast yet? – Yes, I ____.

A. Did you have, have

B. Had you had, have
C. Have you had, have
D. Do you have, had

7. I ____ a new house last year, but I ____ my old house yet, so at the moment I have two houses.

A. buy, don’t sell
B. bought, haven’t sold
C. have bought, sold
D. had bought, didn’t sell

8. After failing his driving test four times, he finally ____ trying to pass.

A. gave in
B. gave off
C. gave away
D. gave up

9. I ____ all of the questions correctly since I began this grammar exercise.

A. am answering
B. answer
C. have answered
D. had answered

10. I have my English class ____ Monday morning.

A. in
B. at
C. for
D. on

11. I was late. The teacher ____ the test when I ____ to class.

A. has already given, got
B. had already given, got
C. has already given, get
D. was already giving, get

12. They can’t have ____ more strawberries. I want ____ to make jam.

A. some, any

B. no, some
C. any, any
D. any, some

13. We all ____ his story as a joke.

A. thought
B. intended
C. treated
D. found

14. They ____ to return next Monday.

A. are sure
B. was sure
C. will be sure
D. would sure

15. My hair ____ very long.

A. grow
B. has grown
C. have grown
D. are growing

16. Nothing was stolen, ____?

A. was it
B. wasn’t anything
C. wasn’t it
D. was anything

17. I enjoyed the film last night. ____.

A. Neither do I
B. Neither did I
C. So do I
D. So did I

18. You are always ____ excuses for not ____ your homework on time.

A. making, making
B. doing, doing
C. making, doing
D. doing, making

19. I can’t speak French. I wish I ____.

A. can
B. would
C. could
D. had been able

20. What time does your plane take ____?

A. off
B. out
C. to
D. from

21. When I ____ for my passport, I ____ this old photograph.

A. look, found
B. was looking, found
C. will look, will find
D. looked, found

22. I____ to the theatre for ages.

A. wasn’t
B. hadn’t been
C. won’t be
D. haven’t been

23. Did you notice Nick ____ another student’s paper during the exam?

A. looked at
B. to look at
C. has looked at
D. looking at

24. I ____ to live with my family, but now I live alone.

A. am used
B. used
C. am accustomed
D. was used

25. You ____ have a passport if you want to travel abroad.

A. have to
B. can
C. may
D. might

26. She said that she ____ her present flat and ____ to find another.

A. doesn’t like, tried
B. doesn’t like, was trying
C. didn’t like, was trying
D. doesn’t like, will try

27. If it ____ raining yesterday, we ____ the game.

A. hadn’t been, would have finished
B. wasn’t, will finish

C. weren’t, would have finished
D. weren’t, would finish

28. The new highway ____ sometime next month.

A. has been completed
B. completes
C. will complete
D. will be completed

29. I have always enjoyed travelling. My sister, ____, prefers to stay home.

A. although
B. though
C. however
D. but

Тест на понимание содержания текста:
THE EARL OF ST. VINCENT dates back to the 12th century, when it was built as a boarding house for the masons who constructed the church. It was named after a former Admiral who sailed with Lord Nelson. Lovingly restored by the present owners, it is a most extraordinary pub, filled with antiques and hidden away in the old part of the tiny, picturesque village of Engloshayle, in beautiful North Cornwall, England. North Cornwall is one of the last, unspoilt places in the British Isles to offer the visitor coastal scenery as magnificent and beautiful as anywhere in the world, together with the facilities and hospitality to ensure that one returns time and time again. The Earl of St. Vincent is to be found off the A389 Wadebridge to Bodmin Road. Close by there are the picturesque harbours of Padstow and Port Isaac, some superb golfing and a great many historic monuments and ancient sites.

30. Чем привлекает туристов описанный паб? Тем, что:

A. он расположен в доме, где в ХII веке находилась церковь.
B. в доме, где он расположен, жил соратник адмирала Нельсона.
C. до него удобно добираться путешествующим на автотранспорте.
D. в нем до сих пор сохранился дух старой Англии.

Ответы к заданиям:
1. D; 2. A; 3. C; 4. D; 5. C; 6. C; 7. B; 8. D; 9. C; 10. D; 11. B; 12. D; 13. C; 14. A; 15. B; 16. A; 17. D; 18. C; 19. C; 20. A; 21. B; 22. D; 23. D; 24. B; 25. A; 26. C; 27. A; 28. D; 29. C; 30. D

Онлайн-тест по английскому языку для 9-го класса

Тестирование занимает все больше места в проверке знаний. Школьные программы по иностранным языкам обязательно включают в себя разные тесты. Вы можете сдать тест по английскому 9 класс прямо сейчас и проверить, есть ли какие-то пробелы в ваших знаниях.

Тест по английскому языку для 9-го класса с ответами включает проверку знаний по активной грамматике этого уровня, словарей (как активного, так и пассивного), употребления предлогов. Онлайн-тест по английскому за 9-й класс основан на программах общеобразовательных школ. Ответы на тесты по английскому за 9-й класс, а так же количество верных и неверных ответов на вопросы теста даются в конце задания. Таким образом, вы получаете информацию, на какие именно правила нужно обратить дополнительное внимание.

Онлайн тест по английскому языку 9 класс

Вопрос 1 из 20

  • This blouse looks … perfect on her.

    extremely absolutely very

  • Unfortunately, I can’t invite … I want to the wedding as we can have only twelve guests.

    wherever whichever whoeverh

  • The neglected children … from their irresponsible parents.

    were removed have been removing had removed

  • By the time Suzan gets there, they … for her for more than half an hour.

    are going to wait will have been waiting will wait

  • What time … Jane to her music lesson today?

    are you taking will you take do you take

  • Sue forgot … Rebecca to come earlier, so she had to phone her.

    invited invites to invite

  • That scratch on your leg looks bad, you need to … by a doctor.

    have it been seen have seen it have it seen

  • If I … you, I’d cut down on all those computer games.

    will be were had been

  • Mary still has some difficulty … pancakes, but she will improve with practice.

    to making to make making

  • He has managed to win the first prize at last. Is he happy with … now?

    yourself himself herself

  • I can’t return home early tonight — I … to the cinema with my sister.

    go am going have gone

  • If only I … so much to learn for the exams! I’d love to have a good night’s sleep.

    hadn’t had wouldn’t have had didn’t have

  • The traffic jams here are … the fact that the traffic lights aren’t working.

    to stay staying stays

  • John … two of his programs so far, but he thinks he’ll sell three more.

    only sold has only sold is only selling

  • After Bess … her chores, she had some more work to do in the garden.

    was doing have done had done

  • With two younger brothers sharing the room with her, it’s not easy to … their room tidy.

    keep do get

  • Don’t forget to call your mother when you … home.

    get have got will get

  • Helen is really afraid of spiders, so every time she sees one she just ….

    freezes teases embarrasses

  • Stephen asked the vet where … the wounded dog.

    they had found had they found did they find

  • Make sure you have … in your daily diet.

    too water water enough enough water

Продолжить

Чтобы продолжить тест, выберите один из вариантов ответа.

Вы ответили правильно на
18 вопросов из 20

Ваш результат:

Упс!… Два балла((( Скорее начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim English. С ним Вы гарантированно получите результат.

“Удовлетоворительно”. Начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim English по уникальной методике Олега Лиманского. Результат не заставит себя ждать!

“Хорошо” Поздравляем! Вы не плохо владеете английским языком в рамках выбранного уровня. Начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim-English по уникальной методике Олега Лиманского. С ним Вы гарантированно улучшите свои знания.

Поздравляем! Это отличный результат. Вы прекрасно владеете английским языком в рамках выбранного уровня. У Вас появилась отличная возможность поднять свой уровень с онлайн самоучителем Lim-English. Вы получите ежедневную практику.

Превосходный результат! Вы отлично владеете английским языком в рамках выбранного уровня. Нет предела совершенству, используйте онлайн самоучитель Lim-English — это отличный способ всегда быть в форме. Проверьте свои силы на наших курсах для продвинутых.

Неправильные ответы:

Вопрос № {1}
Ваш ответ: {2}
Правильный ответ: {3}

Итоговый тест по английскому языку для 9 класса по УМК «Английский в фокусе» | Тест по английскому языку (9 класс) на тему:

                        Вводный  тест  по  английскому  языку для  9 класса    по УМК  «Английский в фокусе»                              

GRAMMAR  AND  VOCABULARY

Choose the correct item :

1. Water pollution is…many fish species with extinction.

   a) destroying      b)threatening      c)  damaging

2. Animal … are in danger all over the world .

   a)  homes            b) hedgerows       c)  habitats

3. The Nile …  flows into the Mediterranean Sea .

   a)  Lake               b)    River               c)    Pond

4. How many …  of  birds live in this woodland ?

    a)     species       b)   residents         c)  inhabitants

5. My neighbour   is very …; she never says hello to me .

    a)  arrogant       b)    selfish             c)  friendly

6. Kate’s been calling you …. because she wants to ask you something.

    a) still                  b)at the moment   c) all morning

7. I haven’t been to the circus ….a long time.

    a) since            b)for                      c) so far

8. Mary is ….worried about the lost book.

    a)still               b)all morning           c)already

9. Jackson Pollock was one of the most well…and unusual American painters.

  a) believed        b)known                 c)done

10. I was ….by the directions they gave me, so I asked a local to show me the way.

     a) curious                  b)excited                c) confused

11. Mone painted beautiful … of the countryside.

     a) images                 b)celebrities           c) collections

12. Tom was very tired .He …football for hours.

      a)  had played         b)had been playing  c)played

13. Mary was happy because she… the first prize in the art competition.

     a)  won                     b)had bin winning    c)had won

14. The boys … TV when their mum came home.

    a)  were watching  b)had been watching c)had watched

15. Nick …play football when he was a child.

   a)  would               b)used to              c)had played

16. I don’t like my next-door neighbor; she is …nosy woman.

    a) so                        b)a so                  c)such a

17. Mike buys ….many gadgets.

   a) so                        b)such                 c) such a

18. This time next week I… myself  on Cyprus.

   a) will enjoy          b)will be enjoying  c)will have enjoyed

19. The train to Moscow….at 7 p.m.

   a) will leave         b)will be leaving    c)leaves

20. Be careful! You …tea  on your dress !

  a) are going to spill  b) will spill         c)will be spilling

21. The first Harry Potter book…by J.K. Rowling in 1997 .

   a) has written          b) was written    c)  had written

22. Our flat has been painted…environmentally friendly paints.

   a) with                      b)from                  c) by

23. The money from the sales…to a local charity .

     a) will have given   b)we will give it    c)will be given

24. All the children in the neighbourhood come out to play …the sun is shining.

     a) whenever            b)however            c)wherever

25. Don’t believe…he tells you; he isn’t a very honest person, you know.

      a) whichever           b)whatever           c)whenever

26. Mary wanted to change her hair colour, so she …blonde .

      a)had it dyed          b)had dyed it        c)has been dyed

27. She doesn’t look …today .Is she alright ?

      a) yourself                b)herself                 c)himself

28 . Ann told her friends to make … at home .

      a)herself                    b)ourselves           c)themselves

29.  Boys , if you want some more food ,help … .

      a)yourselves           b)themselves           c)ourselves

30. He did it all by ….     .

      a) herself                  b)himself                  c)itself

31. Nick, did you choose my present … ?

       a) itself                    b)myself                    c) yourself

32 .The house … was  nice , but the area was horrible .

       a)itself                  b)himself                   c)herself

33 . Students … to call the school if they miss a class .

      a)have                   b)should                     c)can

34 .We … wash our hands before eating so as not to get sick .

     a) needn’t              b) must                      c) can

35. You…     wash the dishes .Sue has already done it .

    a) don’t have  to    b)ought not to           c)mustn’t

36.  Mum ,…I have some ice cream after dinner , please ?

    a) must                    b)should                     c) can

37. I …return the book to the library today or I’ll pay a fine.

  1. ought                b)must                       c)may

38 .If you are on a diet, you …avoid  eating junk food and anything that has too much sugar in it .

  1. should               b) can                          c)could

39 .If I … you , I would study better .

  1. had been           b) were                       c)been

40 .If I had prepared ahead of time for my trip, I …so many problems .

      a) won’t have         b)wouldn’t have had   c)hadn’t had

41. When I go to Brazil next year, I … the Carnival .

     a) attend                 b) would attend        c) will attend

42 .If I had more time ,I … the gym .

     a) would join          b)will join                    c)would have joined

43. If he … such a poor diet , he wouldn’t be ill  all the time .

     a) hadn’t                b)hadn’t had               c) hasn’t

44 .We won’t make it to her birthday party in time unless we … now.

  1. will leave            b) leave                        c)left

45 .If he …at the traffic light, he wouldn’t have had an accident .

  1. had stopped       b)stopped                  c ) stops

46. She told me  … before  she spoke to me .

  1. don’t leave          b)not to leave             c)didn’t leave

47 .The concert starts at seven ,….?

  1. won’t it                b)didn’t it                    c) doesn’t it

48. She is alright , … ?

    a) isn’t she              b)aren’t she                  c)is she

49. You have watered the flowers ,… ?

   a) didn’t you            b)haven’t you               c)have you

50. He called the doctor ,… ?

  1. didn’t he              b)is he                           c)doesn’t he

51 .She can do this , …. ?

  1. couldn’t she         b)can she                     c)can’t she

52. Give me that book ,…?

  1. will you                b)can you                       c)won’t you

53 .There aren’t  enough apples ,…?

  1. weren’t there    b)aren’t there                c)are there

54 .Let’s go to the cinema ,…?

  1. shan’t we            b)shall we                      c)aren’t we

55. Mum told me … before she spoke to me .

    a) not to leave         b)don’t leave                c)didn’t leave

56. I’ve looked for my pen … ,but I still can’t find it .

    a) anywhere             b)somewhere              c)everywhere

57. After the storm there was … in many parts of the region .

    a) flood                      b)drought                    c)rain

58. This painting is … one in the gallery.

   a) expensive              b)the most expensive  c)more expensive

59. This story is … than that one.

   a) the most interesting b)more interesting  c)interesting

60. That picture is … than this one.

   a) the best                b)good                            c)better

Read the text and say whether the statements are true , false or not stated.

We are living at a time when nothing is as important as information. Newspapers and magazines are the oldest source of it .Now we have a wide range of magazines and journals about computers , cars, fashion,  cooking ,fishing , and the arts .There are three main types of newspa —          pers : broadsheet ,tabloids and local . Editors, reporters and photogra-      phers do their paper successful.

Radio is a convenient source of information and entertainment – people often listen to the radio in their cars.

Television is the most important form of mass media. It informs, edu-          cates and entertains people. It influences the way people look at the  world and can make them change their views.

The Internet has revolutionized technology. You can get information about everything you want and send an email to a friend. Indeed, it’s   often called the “information highway”. Moreover, users can buy books online, find out about holiday offers, book tickets and so on .One worry is cyberterrorists. Some hackers can get into the computer systems of banks and governments.

To sum up, we have to say that people can get information thanks to modern technology and mass media. Information is what we need to survive today and tomorrow.

True, false or not stated?

1. Information is very important nowadays.

   a) True                b) False           c) Not stated

2. Newspapers and magazines are the youngest source of information.

   a) True                 b) False            c) Not stated

3. Only editors do their paper successful.

   a) True                 b) False            c) Not stated

4. Radio is a conventional source of information and entertainment.

   a) True                 b) False             c) Not stated

5. The Internet is the most important source of information.

   a) True                  b) False             c) Not stated

6. Television is called “the information highway”.

    a) True                 b) False             c) Not stated

7. People can get information thanks to modern technology and mass media.

   a) True                   b) False             c) Not stated

8. We need information to survive today and tomorrow.

   a) True                   b) False               c) Not stated

Answers :

Grammar and vocabulary:

1b 2c  3b  4a  5a  6c  7b  8a  9b  10c  11a  12b  13c  14a  15b  16c  17a  18b  19c  20a  21b  22a  23c  24a  25b  26a  27b  28a  29a  30b  31c  32a  33a  34b  35a  36c  37b  38a  39b  40b  41c  42a  43a  44b  45a  46b  47c  48a  49b  50a  51c  52a  53c  54b  55a  56c  57a  58b  59b  60c.

Reading:

1T  2F  3F  4T  5NS  6F  7T  8T

 

ГДЗ контрольно-измерительные материалы (ким) по английскому языку 9 класс Сахаров Вако

Быть девятиклассником очень и очень непросто. В этом году ребят ждет первое серьезное испытание – государственный экзамен. Как выучить и не забыть огромное количество материала по разным предметам? Замечательным подспорьем для школьников становятся дидактические материалы, в частности, сборник гдз по английскому языку контрольно-измерительные материалы за 9 класс Сахаров, с которым изучение и повторение курса английского языка со всевозможными запутанными правилами будет проходить быстрее и легче. Изучив материалы учебника и дополнив их сведениями из пособия, можно смело выбирать английский в качестве предмета для сдачи экзамена.

Кем и почему так востребованы онлайн справочники?

Новаторский и доступный сборник готовых заданий к контрольно-измерительным материалам по английскому языку 9 класс Сахаров будет по достоинству оценен участниками образовательного процесса:

  • девятиклассники быстро и качественно подготовятся к сдаче экзамена по английскому языку. Запомнить и выучить все правила и темы, особенно времена глагола, не составит никакого труда;
  • учащиеся младших классов смогут заранее, за год, а то и два, начинать готовиться к госэкзаменам 9 класса, просматривая и выполняя задания контрольно-измерительных материалов;
  • школьники, обучающиеся в 10 и 11 классах, повторят пройденный материал, дополнив его новыми сведениями. Это поможет им без волнений подготовиться и успешно сдать ЕГЭ в 11 классе;
  • ученики, которые готовятся к участию в предметных олимпиадах, смогут потренироваться в чтении текстов и поиске правил для гарантированного успеха;
  • учителя смогут использовать материалы и задания, содержащиеся в справочнике для улучшения качества преподавания материала, чтобы сделать его лучше для запоминания;
  • репетиторы, для которых учащиеся 9 и 11 классов – основной контингент, используя задания пособия, составят индивидуальную программу занятий, ориентируясь на сильные и слабые стороны ученика;
  • дети на семейном обучении смогут качественно получать необходимые знания, которые помогут им сдать итоговые аттестации и гос.экзамены;
  • родители девятиклассников, изучив материалы и задания решебника, смогут оказывать поддержку и проверять знания детей, не волнуясь, что что-то подскажут неверно.

Безусловные преимущества применения правильных ответов к КИМ

Использование учащимися онлайн решений к контрольно-измерительным материалам по английскому языку за 9 класс автора Сахарова предоставляет ряд важных преимуществ:

  • простой и легкий поиск информации;
  • сокращение времени, необходимого на обучение и выполнение заданий;
  • возможность лучше изучить и закрепить сложные темы;
  • возможность просмотреть материалы в онлайн – режиме, даже во время перерыва между занятиями в школе;
  • четкая структурированность материала по темам;
  • свободный доступ.

Имея под рукой еуроки ГДЗ как методическое пособие можно забыть о волнениях во время подготовки к урокам и сложным экзаменам. С контрольно-измерительными материалами по английскому языку заниматься – одно удовольствие! Это большой шаг вперед в методике преподавания.

Тест по английскому языку Is it easy to live apart from the family? 9 класс

Тест по английскому языку Is it easy to live apart from the family? 9 класс с ответами. Тест включает в себя 2 варианта по 6 заданий. Вопросы и задания теста разделены на три уровня сложности: части А — базового уровня, части В — повышенного, части С — высокого уровня.

Variant 1

A1. Match the words on the left and the endings on the right.

1) class
2) understand
3) impress
4) relation

а. -ing
b. -mate
с. -ion
d. -sllip

А2. Choose the appropriate word.

Susan decided to become а … .

1) novel
2) novella
3) novelist
4) novelette

А3. Choose the correct words to make the tag question.

Не wore his new suit yesterday, … ?

1) doesn’t he
2) hadn’t he
3) didn’t he
4) isn’t he

А4. Choose the correct form of the verb.

Sam … to talk to anyone and went straight to his room

1) wanted
2) hadn’t wants
3) doesn’t want
4) didn’t want

B1. Put in the appropriate prepositions if it is necessary.

1) to calm
2) to feel
3) to get
4) to stick

C1. Imagine that you are а host of а TV programme. Ask your guest about llis job, family and
hobby. Write three questions to the guest.

Variant 2

A1. Match the words on the left and on the right.

1) to give
2) to feel
3) to look
4) to avoid

а. quarrels
b. advice
c. upset
d. smart

А2. Choose the appropriate word.

There was а … park close to their house.

1) wonder
2) wonderland
3) wonderment
4) wonderful

А3. Choose the correct words to make the tag question.

His elder sister has been living in Spain since childhood, … ?

1) hasn’t she
2) isn’t she
3) didn’t she
4) liadn’t she

А4. Choose the correct form of the verb.

The problem was that the day before yesterday Stacy had got а poor mark at school. She … get ready for her Chemistry test.

1) wouldn’t be able
2) can’t
3) couldn’t
4) won’t be able

В1. Put in the appropriate prepositions if it is necessary.

1) to quarrel
2) interested
3) ashamed
4) to share

C1. Imagine that you аre а first-year student at University. Ask your teacher about the subject,
laboratory work and test. Write three questions to the teacher.

Ответы на тест по английскому языку Is it easy to live apart from the family? 9 класс
1 вариант
A1. 1b 2a 3c 4d
A2-3
A3-3
A4-4
B1.
1) down
2) like
3) along
4) up
2 вариант
A1. 1b 2c 3d 4a
A2-4
A3-1
A4-3
B1.
1) with
2) in
3) of
4) with

Spotlight 9 Entry TEST + ОТВЕТЫ

Spotlight 9 Entry TEST + KEY to test — цитаты входного Теста с ответами из сборника контрольных заданий УМК по английскому языку серии «Английский в фокусе 9 класс» для учащихся общеобразовательных организаций (авторы: Ю.Е. Ваулина и др./ М.: Просвещение).

Spotlight 9 Entry TEST + ОТВЕТЫ

Choose the correct item.

1 Stop……time playing computer games and do your homework!
A losing В missing C wasting
2
Jenny isn’t here, she …….. at her friend’s house tonight.
A stays В is staying C will stay
3
When we were in Rome, we went on a guided ……..of the city.
A tour В excursion C expedition
4
Since Brian has always been interested in the stars and planets, it’s no wonder he chose to study …….
A Astronomy В Engineering C Chemistry
5
Be careful! You…….into that car!
A will crash В are crashing C are going to crash
6
Can you please get ready? There’s …….time before our guests arrive.
A a lot of В very little C few
7
Little David has ….. much taller since the last time I saw him.
A developed В increased C grown
8
This school… …. in the 1960s.
A was built В built C had built
9
…….I use your phone, please?
A Should В Must C May
10
When we don’t water flowers they……..
A will die В die C are dying
11
Paul ….. going to bed late, so he always feels sleepy at around 11:00 pm.
A didn’t use to В isn’t used to C doesn’t get used to
12
John usually has……eggs and some orange juice for breakfast.
A scrambled В roast C grilled
13
Susan’s father works as an air traffic ….. at the airport.
A programmer В warden C controller
14
Mark really needs to speak to you. He ……. you every five minutes for the last two hours!
A ’s been calling В ’s calling C was calling
15
If you buy more than three books at this shop, they…..you a better price.
A are giving В would give C will give
16
The chicken is OK, but the rice is a little.
A raw В overcooked C rare
17
James had to……schools because his family went to live in a different part of town.
A leave В move C change
18
After the huge earthquake, the small village was left……ruins.
A on В in C by
19
Jenna grew tired of her long hair, so she decided…….short.
A to be cut В to have it cut C it was cut
20
Liz informed us that she …… tickets to the show yet.
A hadn’t found В didn’t find C hadn’t been found
21
You don’t need a…….to get on the Internet.
A data В software C password
22
Maths ………my favourite subject when I was at school.
A has been В were C was
23
Can you repeat what you said………, please?
A clearer В most clearly C more clearly
24
Kenneth…….his hometown since he came to live in the city.
A hasn’t visited В hasn’t been visiting C wasn’t visiting
25
Are you sure this is….. leather? It doesn’t look like it.
A original В genuine C realistic
26
I usually like eating out, but tonight I’d like at home.
A eating В I eat C to eat
27
Frank ……for six hours without a break, so he decided to stop somewhere to rest.
A had been driving В drove C was driving
28
Stephen is very ……… because he does weightlifting five times a week.
A plump В overweight C muscular
29
You ……. get a taxi to the airport. I’ll give you a lift if you want.
A mustn’t В don’t have to C can’t
30
Paul wanted to buy that DVD player, so he asked the salesman how much ……….
A did it cost В it cost C it costs
31
What would you do if you …… someone famous?
A had met В met C would meet
32
James spends a lot of time on his computer ………with his online friends.
A chatting В telling C texting
33
Why go shopping in the city centre when I can find everything I need at my ……market?
A native В foreign C local
34
The famous tennis player has announced that he will not be taking part in any more…..
A half-times В championships C tournaments
35
Cynthia pays 30 euros ……. hour for guitar lessons.
A a В an C the
36
….Ted? Let me introduce you to him.
A Have you met В Have you been meeting C Do you meet
37
Since you lost Lilly’s CD, ……you could do is apologise to her.
A the least В little C the less
38
When Nick’s computer broke down it……..to a technician.
A had it taken В was taken C had taken
39
George……. abroad before, so he was very excited about his trip to Spain.
A had never travelled В was never travelling C had never been travelling
40
I asked Joe about the broken window, but he just…..his shoulders and said nothing.
A clenched В shrugged C tapped
41
The hotel was nearly buried in snow when a(n) ………hit the small skiing resort.
A tornado В flood C avalanche
42
I’ll send you the email as soon as I’m able to ………to the Internet.
A connect В download C install
43
If Alex hadn’t left home so late he…..his flight.
A didn’t miss В wouldn’t have missed C wouldn’t miss
44
Lisa asked her brother …… her computer without asking her first.
A don’t use В not to use C to not use
45
Are you sure you feel ……. to come on the picnic with us?
A enough well В too well C well enough
46
I think your……shirt will go perfectly with your new jeans.
A striped cotton blue В cotton blue striped C blue striped cotton
47
It’s not worth….so much money on a pair of shoes that you’ll only wear once or twice.
A spending В you spend C spend
48
The show…….at 8:00, so we have plenty of time to get to the theatre.
A has started В is starting C starts
49
Lilly …. have taken up squash; she hates indoor sports.
A mustn’t В can’t C shouldn’t
50
Did Chris himself tell you that he got a pay rise, or did you hear it on the….?
A media В grapevine C headlines
51
Can you please stop playing that terrible song over and over again? It’s….me crazy!
A taking В flying C driving
52
…… you hurry up and get ready, we’ll be really late.
A If В When C Unless
53
Badminton is a fun sport, and you don’t really need any…….equipment for it.
A technical В opposing C physical
54
Marshall…….be less selfish and start caring about other people besides himself.
A should В needs C ought
55
The …… has decided to make some last-minute changes to tomorrow’s front page.
A producer В editor C director
56
Please hurry, sir, all the other passengers have already……the plane.
A caught В boarded C taken
57
Robin……Karen that she couldn’t go to her birthday party.
A told to В said C told
58
Are you sure I still have your book? I remember ………it to you two weeks ago.
A returning В to return C return
59
They have decided to rebuild the old town library which…..during the earthquake.
A drowned В collapsed C cracked
60
Do you like the salad? It’s made……. fresh vegetables from our garden.
A by В of C with
61
Although Nathan has a very……. nose, he’s actually quite handsome.
A bushy В curly C crooked
62
Emma has a tough deadline to meet, so she’s been working……for the last few days.
A full-time В overtime C part time
63
They…….town for a week, but they haven’t visited us yet.
A have been in В have gone to C have been to
64
Can you…….some cheese for the spaghetti, please?
A pickle В peel C grate
65
You need to be less ……. and realise that there is a positive side to everything.
A insincere В optimistic C pessimistic
66
I ….. that you can be so insensitive at a time like this!
A don’t believe В ’m not believing C wasn’t believing
67
The……..we leave, the less traffic we’ll find in the streets.
A early В earlier C earliest
68
Helen usually has a small……of chocolate after lunch.
A bar В loaf C slice
69
I haven’t really decided yet, but I think I ……….a party for my birthday.
A ’m going to have В ‘m having C ’ll have
70
The …… at the supermarket gave me the wrong change; I gave her a €10 note, but she thought I gave her a €5 one.
A operator В cashier C teller
71
Lilly thinks that baggy trousers look ….. ridiculous, so she never wears them.
A too В much C enough
72
Don’t worry; everyone came in late today, so we’re all in the same……..
A boat В track C ship
73
What Sonya…….hate most when she was a nurse were the night shifts.
A was used to В got used to C used to
74
David…..the bank, but he won’t be long. Would you like to wait for him?
A has gone to В has been in C has been to
75
Celia …… about her little brother; it’s so annoying to hear the same things every day!
A had always complained В is always complaining C will always complain
76
Jeremy……..at the gym every day.
A works out В goes C practises
77
Of course you can trust Pete! He’s one of the most……..people I know.
A patient В sociable C reliable
78
Stewart wants to get a….as an accountant.
A work В career C job
79
We were surprised …….. that George was moving to a new school.
A to hearing В to hear C hearing
80
Harry’s much better at tennis than me; I can never…….him.
A win В beat C gain

 


Вы смотрели: Spotlight Entry TEST + KEY to test — цитаты входного Теста с ответами из сборника контрольных заданий УМК по английскому языку серии «Английский в фокусе» для учащихся 9 класса общеобразовательных организаций. Авторы: Ю.Е. Ваулина и др.

Тренировочный тест ОГЭ(9 класс) с ответами

Test 5

Внешность

Раздел 2. (задания по чтению)

Прочитайте тексты и установите соответствие между заголовками 1–8 и текстами А–G. Запишите свои ответы в таблицу. Используйте каждую букву только один раз. В задании есть один лишний заголовок.

В3


  1. Gamer appearance options

  2. Nowadays appearance comes first

  3. Individualism is better than imitation

  4. Buying screen appearance

  5. Horoscope predominance

  6. Common appearance for a great man

  7. Personality dictates appearance

  8. Never knows which way to look

A However, some people become so insecure because of unfair judgment passed on them based on their appearance, that they actually begin using their appearance as a tool to hide who they really are. That’s unnatural and the person they turn into ends up being quite unlikable to those outside their group most of the time. We were all born the way we were for a reason. Granted, it may be a reason we don’t yet understand, but there is a reason and instead of trying to run from our differences and fit in with everyone else, we should understand who we are. That will bring us that much closer to finding the answer, to why we are the way we are.

B Aries – is mostly of medium height and athletically built. The head and forehead are standing out. Eyebrows are bushy. His temper is fiery. Such person is a ground breaker in everything. He is very active and energetic, prefers to act then think of his deeds. The head injuries may take place.

C With all of the character customization options that you get with Skyrim, it’s easy to go overboard and choose an appearance that seems exciting at first, but that quickly loses its appeal. If you’ve already invested dozens of hours in your character, earned a ton of gold, and completed numerous quests, it’s not surprising if you don’t want to go back and do it all over again with a new character just to change the way you look. Fortunately, there is a way to change your character’s name and appearance later in the game by using the console. You can also use this to change your sex if you want, just don’t change your race!

D When he was forty-one years of age Wesley was described by Dr. Kennicott as being “neither tall nor fat. … His black hair, quite smooth and parted very exactly, added to a peculiar composure in his countenance, showed him to be an uncommon man.” Tyerman says, “In person Wesley was rather below the middle size, but beautifully proportioned, without an atom of superfluous flesh; yet muscular and strong, with a forehead clear and smooth, a bright penetrating eye, and a lovely face, which retained the freshness of its complexion to the latest period of his life.”

E Hello, I was wondering does anyone know if it’s possible to get the Cleric armour appearance from the character creation screen? I’ve found that you can get ones similar to it by buying or finding half plates that have the full plate icon, but I haven’t found the exact appearance so far. It’s the one with the chain robe and the armoured shoulders and neck piece with the tabard over the top, it’s really a driving incentive for me to find this armour if possible, also does anyone know if the Paladin armour from the character creation screen exists in the game? I play on the Sarlona server and my character is named Grimand Oathhammer, if anyone has either of these armours and they are sellable, would they be willing to sell or trade with me?

F If you are good, personality comes naturally. No matter what color, race or religion you belong to, if you are a good human being, you will never be alone. All you need is to believe in what you do, and do it with complete dedication, honesty and love. And, your efforts will be rewarded. If you are good at something, believe in your talent, don’t look back. If you want to, you can! This is the kind of confidence, you get when you believe in your strengths and values. Every individual is a different package and everyone has a personality.

G Appearance speaks a lot for you than personality. For instance when you appear for an interview, the interviewer will judge your appearance before he gets to know your personality. Suppose you are meeting your potential in-laws for the first time, you are dressed in a dirty jeans, sandals and shaggy hair, believe me you will not a get a wife! You need to look presentable for you to be taken seriously. First of all from the description above, you will be expressing yourself as a disorganized person. I think appearance is very important.

Тексты

A

B

C

D

E

F

G

Заголовки

Прочитайте текст. Определите, какие из приведённых утверждений А7–А14 соответствуют содержанию текста (1–True), какие не соответствуют (2–False) и о чём в тексте не сказано, то есть на основания текста нельзя дать ни положительного, ни отрицательного ответа (3–Not stated).


Why Some Don’t Care About Their Appearance

Despite the extremely superficial nature of this society there are still people who are able to avoid the notion that you have to adapt to a particular standard of beauty mainly because they are comfortable in their own skin. To outsiders it might appear that these individuals don’t care at all what they look like when the reality is that they simply have different priorities, and so even if their appearance doesn’t feature very highly on their list it doesn’t mean that they give no consideration to their appearance whatsoever.

For some individuals appearance is extremely important because it gives them an edge. They may already feel confidence when they are with colleagues and friends, but looking good gives them the extra boost they need.

Other people don’t attribute that much importance to appearances, especially if they have a laid-back attitude, are confident in themselves, and don’t have a job which requires power-dressing. This doesn’t mean they don’t care about their appearance; just that they have better things to do with their time than dressing up when all they are going to do is sit behind a desk all day.

Some people do care about their appearance, although it may not look that way to others. There are individuals who possess their own unique sense of style, which might entail showing off their tattoos and piercings, as well as wearing clothes which don’t seem to go together and look rather scruffy. However, these individuals may well belong to their own ‘tribe’ and this is their uniform. As far as their fellow ‘members’ are concerned they are one of them, and are dressed to reflect this. The rest of the world might think these individuals don’t care about their appearance, but usually the opposite is true.

Of course, there are those who really don’t care what they look like, and usually justifiably so. If you’re homeless, have a drink or drug problem, or a mental health issue, you can be forgiven for not making your appearance a priority.

Unfortunately, everybody is judged by their appearance in this society, so that if you don’t fit in with what is expected you are usually written off as being a bit weird. Everybody has their ups and downs, though, and surely nobody spends every second of their life trying to look their best. There are occasions when you’re sick or are grieving and feel down, so that the last thing on your mind is your appearance. Only the people closest to you are able to judge if you are ‘yourself’ or not, though, since strangers see you for a split second without comprehending how you are feeling at any given moment.

Most people do care about their appearance when they are in good spirits and things are going well in their life because they want to demonstrate that they belong to this society, which generally means conforming to certain standards in terms of their appearance. There may be some who decide to ignore convention, but these tend to be in the minority, while very few individuals don’t care at all what others think about the way they look.

A 7 Some people don’t care about their looks as they find it unimportant.

1) True 2) False 3) Not stated

A 8 For some people good appearance means additional points in their salary.

1) True 2) False 3) Not stated

A 9 There are people who think dressing up is useless for their job.

1) True 2) False 3) Not stated

A 10 Tattoos and piercings can be taken as a sign of haut couture.

1) True 2) False 3) Not stated

A 11 Some people don’t look proper but the same as their friends.

1) True 2) False 3) Not stated

A 12 Men are usually preoccupied by bigger problems than appearance.

1) True 2) False 3) Not stated

A 13 Only strangers can make a just decision about your look.

1) True 2) False 3) Not stated

A 14 Few people are inattentive to the norms of appearance in society.

1) True 2) False 3) Not stated

Раздел 3. (задания по грамматике и лексике)

Прочитайте приведённый ниже текст. Преобразуйте слова, напечатанные заглавными буквами в конце строк, обозначенных номерами. В4–В12 так, чтобы они грамматически соответствовали содержанию текста. Заполните пропуски полученными словами. Каждый пропуск соответствует отдельному заданию В4–В12.


В4

В5

B6

В7

В8

B9

В10

B11

B12

How to Change Your _______ Name and Appearance

________ your character’s appearance, open the console by pressing ~, which ______ in the top left corner of standard North American keyboards. ______ showrace menu in the console and hit Enter. This will pull up the character creation screen that you saw when you first ______ your character. Press the ~ again to close the console so that you can start _______ changes.

You can change anything about your character’s appearance, ______ your gender, but you can’t change your character’s race without _______ your stats (Magicka, Health, Stamina, skills, and sometimes your level). When you are done, just select ‘Done’. You _______ to re-enter your character’s name and the game will resume.

CHARACTER

CHANGE

LOCATE

TYPE

CREAT

MAKE

INCLUDE

MESS UP

PROMPT

Прочитайте приведённый ниже текст. Преобразуйте слова, напечатанные заглавными буквами в конце строк, обозначенных номерами В13–В18 так, чтобы они грамматически и лексически соответствовали содержанию текста. Заполните пропуски полученными словами. Каждый пропуск соответствует отдельному заданию В12–В18.


В13

В14

В15

В16

В17

В18

There’s a lot of truth to the old ______, “Beauty is only skin deep.”  When they are in their prime, physically beautiful people often have no trouble attracting opportunities.  They are often the envy of their peers, who perceive that they live _____ lives and don’t have to deal with the problems that more ordinary-looking people do.  But the cruel fact of the matter is that a person’s appearance is always changing, and usually not for the better.  For that reason and several others, I think a person’s _______ is ultimately much more important than their appearance.  However, that doesn’t mean that maintaining one’s appearance is not important.     

Being good looking and taking pride in one’s appearance can be very worthwhile.  I don’t think it’s ever a bad thing for a person to pay attention to their ______ and dress, particularly when their aim is to impress someone.  There’s no doubt that being attractive and _______ will help a person get noticed and make it more likely that they will be given that chance to impress.  Many people are turned off by those who are dirty and ______, or obviously don’t take any pride in their appearance.  

SAY

CHARM

PERSON

GROOM

APPEAL

KEMPT

Раздел 4 (задания по письму)

Для ответа на задание С1 используйте бланк №2.

При выполнении задания С1 особое внимание обратите на то, что ваши ответы будут оцениваться только по записям, сделанным на бланке №2. Никакие записи черновика не будут учитываться экспертом. Обратите внимание также на необходимость соблюдения указанного объёма письма. Письма недостаточного объёма, а также часть текста письма, превышающая требуемый объём – не оцениваются.

С1

You have 30 minutes to do this task.

You have received a letter from your English-speaking pen friend Maurice.

I was watching a TV show and was surprised to see an ugly man as a host. I’ve always thought that beautiful people should be on TV…

By the way I am having a party. I’m going to invite Mike, the most handsome guy in our school. What should I wear? What music should I use at the party? Shall I ask mum to let us have champagne?

White a letter to him and answer his 3 questions.

Write 100–120 words. Remember the rules of letter writing.

Ключи

Раздел 2

Задание В3

8 – extra

Тексты

A

B

C

D

E

F

G

Заголовки

3

5

1

6

4

7

2

Задание А7–А14

A7 –1; A8 – 3; A9 – 1; A10 – 2; A11 – 1; A12 – 3; A13 – 2; A14 – 1.

Раздел 3

Задание В4–В12

B4 – Character’s; B5 – To change; B6 – is located; B7 – Type; B8 – created; B9 – making; B10 – including; B11 – messing up; B12 – will be prompted.

Задания В13-В18

B13 – saying; B14 – charmed; B15 – personality; B16 – grooming; B17 – appealing; B18 – unkempt.

Раздел 4

Задание С1

Dear Maurice,

I’m happy to receive a letter from you. I hope everything’s ok. It may be right to show only beautiful people on TV as you think. They really look attractive and may enlarge the audience of the programme. But it may turn out that good looks are the only thing they have. But that is not enough for a good show to be the best.

As for your party it is a chance for you to check whether appearance is everything or not. Anyway you should wear something you find beautiful, some smart dress, but no champagne. It can only spoil everything.

See you soon,

Maurice.

Девятый класс (9 класс) Английский как второй язык ESL Вопросы для тестов и рабочие листы

Вы можете создавать печатные тесты и рабочие листы из этих 9 класс Английский как второй язык ESL вопроса! Выберите один или несколько вопросов, установив флажки над каждым вопросом. Затем нажмите кнопку добавить выбранные вопросы к кнопке теста перед переходом на другую страницу.

Предыдущая Страница 1 из 163 Следующие Выбрать все вопросы Выберите предложение, которое написано правильно.
  1. Вам нужно будет повернуть налево на Кедр, это третий дом справа.
  2. Вам нужно будет повернуть налево на Кедр; это третий дом справа.
  3. Вам нужно будет повернуть налево; Кедр это третий дом справа.
  4. Вам нужно будет повернуть налево на Кедр. третий дом справа.
В каком предложении правильно используются запятые?
  1. Ваш папа отвезет нас в музей, или мы поедем на автобусе?
  2. Ваш папа отвезет нас в музей или мы поедем на автобусе?
  3. Ваш папа отвезет нас в музей или мы поедем на автобусе?
  4. Твой папа отвезет нас в музей, или мы поедем на автобусе?
Выберите предложение, которое написано правильно.
  1. Последние места проведения Олимпийских игр включают Афины, Греция, Солт-Лейк-Сити, Юта; Сидней, Австралия; и Нагано, Япония.
  2. Последние места проведения Олимпийских игр включают Афины, Греция, Солт-Лейк-Сити, Юта, Сидней, Австралия; и Нагано, Япония.
  3. Последние места проведения Олимпийских игр включают Афины, Греция; Солт-Лейк-Сити, штат Юта; Сидней, Австралия; и Нагано, Япония.
  4. Последние места проведения Олимпийских игр включают Афины, Грецию, Солт-Лейк-Сити, Юту, Сидней, Австралию и Нагано, Япония.
Предыдущая Страница 1 из 163 Следующие

Рабочие листы ESL по английскому языку

Грамматика Прилагательные Прилагательные для описания чувств / настроения / тона Прилагательные для описания личности и характера Прилагательные с –ed или -ing Прилагательные: Градируемые / не градуируемые прилагательные Прилагательные: Несравненные прилагательные place Наречия времени Наречия: Интенсификаторы Наречия: Порядок наречийграмм. WILL / WOULD) BE (вспомогательный глагол) BE + инфинитивные конструкции (например, он должен был стать знаменитым) BE ABLE TOBE: WAS или WERECANCAN или BE ABLE TOCAN или COULD Обозначение противопоставления (например, хотя, пока) Предложения цели (например, для того, чтобы , так что, чтобы) Пункты причины (например, потому что, из-за, из-за, как, поскольку) Пункты результата (например, так) Расщепленные предложения (например, мы ищем Джоуи) Команды (императивы) Сравнение ( Сравнительная и превосходная) Сравнение: Сравнительные прилагательные и структуры Сравнение: Превосходные прилагательные и структуры Сравнение: AS или THAN Условный 0 (ноль) Условный 1 (первый условный) Условный 2 (второй условный) — wouldConditional 3 (третий условный) Условные Условия — Я хочу / Если только Условные — Смешанные условные выраженияграмм. если, при условии, что, пока) Союзы (также известные как связки, например, и, но, или, так, тогда) Согласные и гласные, Контракции (сокращенные формы, например, не, не и т. д.) Координация Счетные и несчетные существительные Определители (слова которые могут стоять перед существительными) Маркеры дискурсаDO или DOES Эллипсис (пропуск слов) ExclamationsFEW или A FEW, LITTLE или A LITTLE Образцы речи, метафоры, метонимы Формальный и неформальный английский (вежливость или разговорный язык) Будущее непрерывное время: (будет V + ing) Future perfect продолжительное (прогрессивное) время Future perfect простое и непрерывное (прогрессивное) время Future perfect simple tense Будущие фразы (напр.грамм. be about to, connected to, вероятно, из-за, установлен в + INF) Будущее простое время, выраженное с помощью WILL Будущее простое против будущего непрерывного Будущие времена Генитив S против OF (выражение владения) Герундий Герундий и инфинитив Gerunds: Совершенный герундий Герундий: Прогрессивный герундий GOT или HAS GOTОмонимы (два слова с одинаковым произношением — омофоны и омографы) Инфинитивные структурыИнфинитив: пустой инфинитивИнфинитив: идеальный инфинитивИнфинитив: прогрессивный инфинитивИнфинитив: раздельный инфинитивИнверсия (обратный порядок слов) Неправильные глаголыIt как подготовительный предмет (e.грамм. идет дождь, это мило с вашей стороны) Связующие глаголы (также известные как связки, например, я студент) МОЖЕТ или MIGHTModalsMUCH или MANYMUST или HAVE TO (обязательство) MUST или MUSTN’T Отрицательные (отрицание, говорящее «Нет») Существительные: Собирательные существительные (команда, класс, семья, комитет) Существительные: Составные существительные Существительные: Существительные собственные (имена людей, городов, компаний) Числа: Кардинальные числа Числа: Порядковые числа Противоположности (антонимы) ДОЛЖНЫ БЫТЬ ОКСЮМОРОНЫ (фразы со словами противоречивого значения, например, живые мертвецы) Причастия: Причастие: Причастие в прошедшем времени (е.грамм. HAVING DONE) Причастия: Причастие настоящего времени (например, ДЕЛАТЬ) Части речи (также известные как классы слов, например, существительные, глаголы, прилагательные, наречия) Пассивный голос или активный голос Прошедшее непрерывное (прогрессивное) время Прошлое совершенное непрерывное (прогрессивное) время Прошлое совершенное простое время Непрерывное времяПрошедшее простое времяПрошедшее простое и непрерывное времяПрошедшее время: ИСПОЛЬЗУЕМЫЕ ТОЛичные местоименияФонетика (произношение, IPA, фонетические символы) Фразовые глаголы Множественные существительные: неправильные множественные числа Множественные существительные: правильные множественные числа с окончанием S приставки (e.грамм. A, UN, IM, DIS, MIS, EN и т. Д.) Предлоги Предложения движения Предлоги места Предложения времени Предлоги против наречий (например, передо мной, видел его раньше). , относительно) Предлоги: Предлоги фразы (например, с помощью) Настоящее продолжительное (прогрессивное) времяПрисутствует совершенное непрерывное (прогрессивное) времяПрисутствует совершенное или прошедшее простое времяПрисутствует совершенное простое времяПрисутствует совершенное время: ЗА или SINCEPПрисутствует совершенное времяПрисутствует простое времяПрисутствует простое время: S для третьего лица глаголы в единственном числе: простое и непрерывное (прогрессивное) время.грамм. большой) Местоимения: Притяжательные местоимения (например, мой, мой) Местоимения: Возвратные местоимения (например, я, себя)) Местоимения: КТО-ТО, ЛЮБОЙ, ВСЕ, НИКТО, НИЧТО и т. д. указательные слова) Местоимения: ВЫ и ОНИ, чтобы говорить о людях в целом Пунктуация Пунктуация: Запятые Пунктуация: исправление повторяющихся предложений Квалификаторы (например, некоторые, многие, много, любые, несколько, мало) Теги вопросов вопросыВопросы: вопросы о субъекте и объекте Вопросы: вопросы WH (открытые вопросы) Вопросы: да или нет вопросов Относительные предложения Относительные предложения: определяющие Относительные предложения: не определяющие Относительные предложения: относительные наречия Относительные предложения: ЧТО или ЧТО Сообщенная речь (косвенная речь) Сообщенная речь: сообщенные вопросы ( косвенные вопросы) Сообщаемая речь: глаголы сообщения ОБЯЗАТЕЛЬНО, ДОЛЖНО НЕ ТОЛЬКО — НИ / НИ (что означает «слишком») ТАК или ТАКОЕ + прилагательные НЕКОТОРЫЕ или ЛЮБЫЕ Тема и d глагол соглашениеСубъюнктивное наклонениеПодчиненные (зависимые) придаточные предложения Суффиксы (напр.грамм. S, ED, ING, N’T) Есть / есть / было / было / будет и т. Д. Слишком и достаточно Глагольных шаблонов Глагольная фраза : Государственные глаголы против динамических глаголов игрыКомпьютеры и технологииСтраныПреступление, закон и наказаниеКультура, межкультурное общение, межкультурное общениеЕжедневные распорядкиДатыДни неделиДебатыОписание людейДинозаврыМечтыПасхаОкружающая средаЭкстремальные виды спортаСказкиЛицоСемьяМода и одеждаДень отцаЧувства, эмоцииЕдаПитаниеСвободное время, досуг activitiesFriendsFurnitureFutureGiving DirectionsGoing вне, entertainmentGoing к restaurantGossipsGraffiti, уличные artGreetingsHabits (хорошие и плохие) HalloweenHealth, идущие к правам doctorHistoryHobbiesHolidaysHomeHomonymsHuman, расизм, discriminationHumorIdiomsIrelandJobs, workLearning languagesLikes и dislikesLondonLove, романтика, datingMarriageMeans из dayMovies transportMemoriesMoneyMonthsMother в категории ТВ showsMusicNew года EveNewspaper EnglishNumbersOlympicsOppositesParties, вечеринками, собирается вечеринкиПрошлоеЛюдиЛичность и характерПомонированиеПиратыМестаPokémon GoПолитика, голосование, выборыРоботыКомнаты в домеШколаНаукаСезоныФормыШоппингСмартфоны, планшеты и гаджетыСоциализация, светская беседаКосмосСпортВеснаСт.День Святого ПатрикаРассказыУспехЛетоСинонимыТехнический английскийТехнологииУказание времениБлагодарностьВремяТуризмИгрушкиТрадиции, национальные обычаиПутешествияВеликобританияСоединенные Штаты Америки (США) , дисциплина, авторитет учителя) классные плакаты, ресурсы CLT (преподавание коммуникативного языка), темы для разговоров и диалоги, критическое мышление, кросс-культурная коммуникация (мультикультурализм, межкультурное общение), кроссворд, дизайн учебной программы, разработка грамматической программы ошибки учащихсяфлэш-карты веселые занятия и игрыигры общие советы, идеи и методы обученияОценка и тестирование (оценка) g rammar Drills, руководство по грамматике, работа (назначение, проверка, сортировка и т. д.)) как задавать хорошие вопросыпоказывать инструкциикак управлять студенческими проектамикак способствовать развитию творческих способностей и воображения учащихсякак продвигать самостоятельность учащихсякак способствовать сотрудничеству учеников, кооперативному обучениюкак выжить на конференции родителей и учителейпоказывать научить « без подключения к сети » (без технологий), как учить отдавать презентациикак преподавать грамматикукак преподавать в больших классахкак преподавать на слухкак преподавать в классах для людей с разным возрастом / смешанными способностямикак учить вежливости (этикету) как учить чтениюкак преподавать речькак преподавать орфографию и алфавиткак обучать учащихся с особыми образовательными потребностями, с трудностями в обучении , д.грамм. дислексиякак преподавать словарный запас (лексика, морфология), как учить с помощью демонстрации картинок, чтобы учить с помощью историй (рассказывание историй), как преподавать с помощью Интернета, ICT (с использованием технологий в классе), совершенствовать словарные навыки учащихся (с использованием словаря), Общая физическая реакция) упражнениямнемоника, техники памяти, мотивирующие учащихся, индивидуальные занятия, упражнения с описанием картинок, словари с картинками, иллюстрированные рассказы, подготовка к урокам, упражнения на произношение (фонетика), упражнения на понимание прочитанного, ролевые игры, драматические и импровизационные упражнения, упражнения на преобразование и перефразирование суждений, стили обучения студентовTBL (обучение на основе задач), развитие учителей, развивающие материалы учителя самооценка, наблюдение в классе, тесты, управление временем, советы по экономии времени, советы учителям, советы начинающим учителям, упражнения по переводу, учебные пособия по созданию рабочих листов с использованием языка тела (мимика, жесты, зрительный контакт) видеосюжет o & мероприятия в кино; подогреватели и охладители; веб-инструменты для учителей. (B2)

Тип учащегося: взрослые, бизнес / профессиональная начальная школа, старшая школа, детский сад, учащиеся с особыми образовательными потребностями, трудностями в обучении, e.грамм. дислексия

SkillListeningReadingSpeakingSpellingWriting

Экзамен по языкуBULATSCембридж: продвинутый (CAE) Кембридж: первый (FCE) Кембридж: ключ (KET) Кембридж: предварительный (PET) Кембридж: уровень владения (CPE) Кембридж: молодые учащиеся (YLECP) CaMLA: ECECaML EPTCaMLA: MELABCaMLA: METCaMLA: YLTEECLIELTS (General) IELTS AcademiciTEP AcademiciTEP BusinessiTEP HospitalityiTEP SLATEPTE (General) PTE AcademicSTEP EIKENTELCTOEFLTOEICZD

ДиалектАмериканский английский английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык английский язык на английскомкак извиниться, извиниться, простить и выразить сожаление на английскомкак назначить встречу на английскомкак просить информацию и наводить справки на английскомкак просить что-то, делать запросы на английскомкак не говорить что-то на английскомкак быть церемониальным на английском glishкак быть расплывчатым по-английскикак обвинить кого-то в чем-то по-английскикак успокоить людей по-английскикак уточнить что-то по-английскикак поздравить людей по-английскикак противопоставить и сравнить по-английскикак критиковать кого-то по-английскикак защитить себя от критики по-английскикак отрицать или признать что-то по-английскикак описывать вещи или людей по-английскикак делать выводы по-английскикак подчеркнуть важные вещи по-английскикак ободрить или отговорить людей по-английскикак оценивать людей или прогресс в английскомкак объяснять вещи по-английскикак выразить согласие / несогласие по-английскикак выразить одобрение и неодобрение по-английскикак выразить причину и следствие по-английскикак выразить разочарование по-английскикак выразить отвращение по-английскикак выразить сомнение по-английскикак выразить зависть по-английскикак выразить страх по-английскикак выразить надежду по-английскикак выразить безразличие по-английскикак выразить интерес в чем-то g по-английскикак выразить вероятность, вероятность по-английскикак выразить симпатии и антипатии по-английскикак выразить любовь или гнев по-английскикак выразить предпочтения по-английскикак выразить облегчение по-английскикак выразить грусть по-английскикак выразить последовательность и хронологию по-английскикак выразить шок и недоверие по-английскикак выразить предположения по-английскикак выразить удивление по-английскикак выразить сочувствие и соболезнования по-английскикак выразить угрозы по-английскикак выразить нежелание по-английскикак выразить свои потребности по-английскикак давать советы по-английскикак давать команды по-английскикак дать согласие на Английскийкак высказывать мнения на английскомкак дать разрешение, разрешение на английскомкак произносить тосты на английскомкак давать предупреждения на английскомкак приветствовать людей на английскомкак торговаться и торговаться на английскомкак сообщить кому-нибудь о каких-то новостях на английскомкак проинструктировать людей на английскомкак интерпретировать то, что было сказано по-английски, как интер rupt people на английскомкак знакомить людей на английскомкак представиться на английскомкак пригласить людей на английскомкак поддерживать разговор на английскомкак подавать жалобы на английскомкак делать комплименты на английскомкак делать обобщения на английскомкак загадывать добрые пожелания на английскомкак загадывать о чем-то на английскомкак делать прогнозы на английскомкак давать обещания на английскомкак делать предложения на английскомкак делать, принимать и отказываться от предложений на английскомкак заказывать или бронировать на английскомкак убедить, убедить людей на английскомкак хвалить людей и выражать признательность на английском Английскийкак убедить кого-то в чем-то по-английскикак отказаться и возразить против чего-то по-английскикак напомнить людям о чем-то по-английскикак перефразировать, перефразировать сказанное по-английскикак сказать НЕТ красиво по-английскикак сказать спасибо, выразить благодарность по-английскикак отругать кого-то на английскомкак начать разговор на английскомкак подвести итог на Английскийкак рассказать историю на английскомкак сообщать плохие новости на английскомкак приветствовать людей на английском

Solutionyesno

Grade 9 English Exam Review Flashcards

— Короткое юмористическое стихотворение
— Стихотворение из 5 строк с рифмованным рисунком AABBA
— Состоит из 2 коротких слогов, за которыми следует 1 длинный слог
— Строки 1, 2 и 5 длиннее на 8-12 слогов
— Строки 3 и 4 короче, на 4-6 слогов
-Рассказывает историю и имеет урок

— Стихотворение из четырнадцати строк, которое обычно следует установленной схеме рифм и ритму шекспировского или итальянского сонета.

Когда последние две строчки рифмуются.

Шесть строк вместе (e.грамм. CDE CDE)

Шекспировский сонет Рифм шаблон

ABAB CDCD EFEF, за которым следует пара (GG)

Итальянский сонет, рифмованный образец

ABBA ABBA с последующим тестом CDE CDE (или CDC CDC / CDE DCE)

— Всегда рифмовать
— следует рифмам ABCB.
— Броский (в ритме)
— Рассказывает историю (начало, середина, конец).
— Может хор.
— Часто грустный

— Группировка строк в стихотворении для помощи в организации идей

— Образец акцентированных и безударных слов в стихотворении.Слова с ударением подчеркнуты (-), а слова без ударения безударны (~)

— Повторение одного и того же звука разными словами

— Образный язык, который не следует понимать буквально, он предназначен для создания особого эффекта или особого смысла для читателя

— Сравнение двух непохожих вещей с использованием like или as

— Прямое сравнение двух непохожих друг на друга вещей без использования подобных или как.

Придание неодушевленным предметам человеческих характеристик

— Преувеличение, чтобы вызвать сильные чувства или произвести сильное впечатление

— Повторение постоянного звука в серии слов

Звук слова напоминает значение.

Сочетание двух обычно противоречащих друг другу терминов

Отсылка к событиям или персонажам из истории, мифов, религии, литературы, культуры и т. Д.

— Нет особых рифм.
— Все стихотворение говорит об одном предмете
— очень длинный

Последовательность событий в романе / рассказе.

Перспектива, с которой рассказывается история.

Использует «Я» и является персонажем рассказа.

Рассказывает историю с точки зрения одного персонажа, ограничиваясь тем, что он на самом деле знает.

Рассказчик знает все о мыслях и мотивах персонажей

Основная идея, лежащая в основе сюжета
— (Какое сообщение пытается передать нам история)

Ирония — это использование слов для обозначения противоположного сказанному или ситуации, противоположной ожидаемой.

Контраст между тем, что говорится, и тем, что ожидается

— i.е. идет к ветеринару для прививки, но его усыпляют

Контраст между тем, что персонаж считает правдой, и тем, что аудитория считает правдой

Происходит там, где есть контраст между тем, что сказано, и тем, что имеется в виду

Где и когда происходит история.

Также называется настроением; атмосфера — это целостность, охватывающая историю, в которой происходит действие.

Борьба между противоборствующими силами или персонажами.

Личный, внутренний конфликт

Два персонажа в умственном или физическом противостоянии

Персонаж бросает вызов своей судьбе и обычно теряет

Центральный персонаж или герой рассказа

Человек, который вызывает все проблемы.
— Противостоит или соревнуется с главным героем.

Литературный прием, которым автор намекает на то, что будет дальше.

Используется для выделения комментариев или отступлений в предложении

Используется для выделения слов, прерывающих основную мысль предложения

% PDF-1.4 % 71 0 объект > эндобдж xref 71 88 0000000016 00000 н. 0000002576 00000 н. 0000002712 00000 н. 0000002811 00000 н. 0000003571 00000 н. 0000003776 00000 н. 0000003953 00000 н. 0000004116 00000 п. 0000004300 00000 н. 0000004413 00000 н. 0000009560 00000 н. 0000009765 00000 н. 0000009861 00000 н. 0000010004 00000 п. 0000010124 00000 п. 0000010267 00000 п. 0000010363 00000 п. 0000010506 00000 п. 0000010602 00000 п. 0000010745 00000 п. 0000010841 00000 п. 0000010984 00000 п. 0000011080 00000 п. 0000011223 00000 п. 0000011319 00000 п. 0000011462 00000 п. 0000011605 00000 п. 0000017309 00000 п. 0000023164 00000 п. 0000023308 00000 п. 0000023405 00000 п. 0000023526 00000 п. 0000023671 00000 п. 0000023817 00000 п. 0000023914 00000 п. 0000024099 00000 п. 0000024271 00000 п. 0000024416 00000 п. 0000029930 00000 н. 0000030075 00000 п. 0000030196 00000 п. 0000030225 00000 п. 0000030371 00000 п. 0000030507 00000 п. 0000035949 00000 п. 0000041122 00000 п. 0000041617 00000 п. 0000041729 00000 п. 0000042149 00000 п. 0000042649 00000 п. 0000047127 00000 п. 0000051729 00000 п. 0000051813 00000 п. 0000051897 00000 п. 0000051982 00000 п. 0000055491 00000 п. 0000055570 00000 п. 0000055800 00000 п. 0000055883 00000 п. 0000055958 00000 п. 0000056013 00000 п. 0000056076 00000 п. 0000056155 00000 п. 0000056235 00000 п. 0000056332 00000 п. 0000056416 00000 п. 0000056562 00000 п. 0000056641 00000 п. 0000056720 00000 п. 0000056795 00000 п. 0000056879 00000 п. 0000056958 00000 п. 0000057042 00000 п. 0000057127 00000 п. 0000057212 00000 п. 0000057292 00000 п. 0000057376 00000 п. 0000057498 00000 п. 0000057620 00000 п. 0000057734 00000 п. 0000057848 00000 н. 0000103868 00000 н. 0000107387 00000 п. 0000107465 00000 н. 0000108255 00000 н. 0000108333 00000 н. 0000109136 00000 н. 0000002056 00000 н. трейлер ] / Назад 749852 >> startxref 0 %% EOF 158 0 объект > поток mZ @ X

[㦵 c.4r 2ZEL ܛ% zE9] -A`? Z ޛ˞ 4e ܻ Ks۲ {LSdlSN50AZ} @ & 84O (WqӦIy! 4J [Qmv0 ՘ K * B) s% 1Eo5hACor * gx (.̠ͭ͢Յ \ ZYOhpU [: SD 5 \ K0PXu5

m} S \ 8 \] pAxAO (L7R4 # lʙgc $ 1on, Z `= & G4iI7l_Z5Lĩ ‘[> |} [Sk} f! X`TM

BCf [` I Cz? 8.K) / P -2052 / R 3 / U (-_

Английский язык. Рабочий лист

экзамена по письму Расширенный поиск

Содержание:

Язык: AfarAbkhazAvestanAfrikaansAkanAmharicAragoneseArabicAssameseAsturianuAthabascanAvaricAymaraAzerbaijaniBashkirBelarusianBulgarianBihariBislamaBambaraBengali, BanglaTibetan стандарт, тибетский, CentralBretonBosnianCatalanChechenChamorroCorsicanCreeCzechOld церковнославянский, церковнославянский, Старый BulgarianChuvashWelshDanishGermanDivehi, Мальдивский, MaldivianDzongkhaEweGreek (современный) EnglishEsperantoSpanishEstonianBasquePersian (фарси) Фуле, фулах, пулар, PularFinnishFijianFaroeseFrenchWestern FrisianIrishScottish гэльский, GaelicGalicianGuaraníGujaratiManxHausaHebrew (современный) HindiHiri MotuCroatianHaitian, гаитянский CreoleHungarianArmenianHereroInterlinguaIndonesianInterlingueIgboNuosuInupiaqIdoIcelandicItalianInuktitutJapaneseJavaneseGeorgianKongoKikuyu, GikuyuKwanyama, KuanyamaKazakhKalaallisut , Гренландский, кхмерский, каннада, корейский, канури, кашмирский, курдский, коми, корнийский, киргизский, латинский, люксембургский, летцебургский, ганда, лимбургский, лимбургский, лимбургский, лингала, литовский, люба-катанга, латышский, малагасийский, маршалльский, маори, македонский, anMalayalamMongolianMarathi (маратхи) MalayMalteseBurmeseNauruanNorwegian BokmålNorthern NdebeleNepaliNdongaDutchNorwegian NynorskNorwegianSouthern NdebeleNavajo, NavahoChichewa, Chewa, NyanjaOccitanOjibwe, OjibwaOromoOriyaOssetian, OsseticEastern пенджаби, Восточная PanjabiPāliPolishPashto, PushtoPortugueseQuechuaRomanshKirundiRomanianRussianKinyarwandaSanskrit (санскрит) SardinianSindhiNorthern SamiSangoSinhalese, SinhalaSlovakSloveneSamoanShonaSomaliAlbanianSerbianSwatiSouthern SothoSundaneseSwedishSwahiliTamilTeluguTajikThaiTigrinyaTurkmenTagalogTswanaTonga (Остров Тонга) TurkishTsongaTatarTwiTahitianUyghurUkrainianUrduUzbekValencianVendaVietnameseVolapükWalloonWolofXhosaYiddishYorubaZhuang, ChuangChineseZulu Тема:

Оценка / уровень: Возраст: 3456789101112131415161718+

Поиск: Все рабочие листы Только мои подписанные пользователи Только мои любимые рабочие листы Только мои собственные рабочие листы

вопросов MCQ для 9 класса Английский с ответами Beehive, Moments

Get Chapter Wise MCQ Questions for Class 9 English with Answers of Beehive, Moments, English Language and Literature PDF Free Downloaded здесь в соответствии с последней учебной программой CBSE и учебной программой NCERT.Студенты могут практиковать CBSE Class 9 English MCQs Multiple Choice Questions with Answers of Beehive, Moments, чтобы получить хорошие оценки на экзамене.

Вы можете обратиться к NCERT Solutions for Class 9 English with Answers of Beehive, Moments, English Language and Literature, чтобы эффективно пересмотреть концепции программы и повысить свои шансы на получение высоких оценок на экзаменах.

Английский MCQ 9 класса Вопросы с несколькими вариантами ответов и ответами Beehive, Moments

Практика этих вопросов CBSE NCERT Objective MCQ для класса 9 «Английский язык с ответами» в формате PDF «Улей, моменты, английский язык и литература» поможет студентам быстро пересмотреть все концепции, представленные в каждой главе, и подготовиться к выпускным экзаменам.

Вопросы MCQ для класса 9 Английский язык и литература

MCQ Вопросы для 9 класса по английскому языку с ответами Beehive

MCQ Вопросы для 9 класса по английскому языку с ответами Beehive Prose

  1. Веселье, которое они имели, 9-й класс Вопросы MCQ
  2. Звуки музыки, вопросы MCQ 9 класса
  3. Маленькая девочка, класс 9, вопросы MCQ
  4. Поистине красивый разум 9 класс Вопросы MCQ
  5. Змея и зеркало, класс 9, вопросы MCQ
  6. Мое детство, класс 9, вопросы MCQ
  7. Класс упаковки 9 Вопросы MCQ
  8. Достигните 9 вопросов MCQ высшего класса
  9. Узы любви Класс 9 MCQ Вопросы
  10. Катманду Класс 9 MCQ Вопросы
  11. Если бы я был вами, вопросы MCQ 9 класса

Вопросы MCQ для 9 класса, английский язык с ответами Стихи из улья

  1. Дорога не пройдена, вопросы класса 9 MCQ
  2. Класс ветра 9 Вопросы MCQ
  3. Дождь на крыше Класс 9 MCQ Вопросы
  4. Озеро острова Иннисфри, класс 9, вопросы MCQ
  5. Легенда о Нортленде, класс 9, вопросы MCQ
  6. Мужчины не являются иностранцами. Класс 9 Вопросы MCQ
  7. Утка и кенгуру, класс 9, вопросы MCQ
  8. Об убийстве дерева Вопросы MCQ 9 класса
  9. Змея пробует вопросы MCQ 9 класса
  10. Дремота усыпила мою Духовную печать Класс 9 Вопросы MCQ

Вопросы MCQ для 9 класса по английскому языку с моментами ответов

  1. Потерянный ребенок, класс 9, вопросы MCQ
  2. Приключения Тото, класс 9, вопросы MCQ
  3. Ишваран Рассказчик Класс 9 Вопросы MCQ
  4. В Королевстве дураков, класс 9, вопросы MCQ
  5. Счастливый принц 9-й класс вопросы MCQ
  6. Выдерживание бури в Ersama Class 9 MCQ Questions
  7. Последний лист, вопросы MCQ 9 класса
  8. Дом не является домом. Вопросы MCQ 9 класса
  9. Случайный турист, класс 9, вопросы MCQ
  10. Нищий, класс 9, вопросы MCQ

Мы надеемся, что данные вопросы NCERT MCQ для класса 9 по английскому языку и литературе с ответами от Beehive, Moments PDF Free Download помогут вам.Если у вас есть какие-либо вопросы относительно вопросов с несколькими вариантами ответов и ответов для MCQ по английскому языку CBSE Class 9, оставьте комментарий ниже, и мы скоро свяжемся с вами.

FTCE Middle Grades English 5–9 Free Practice Test and Guide

Эта компетенция включает около 10 вопросов с несколькими вариантами ответов, которые составляют около 12% всего экзамена.

В этом разделе проверяются ваши знания о когнитивном, социальном и эмоциональном развитии учащихся, а также о культурных особенностях учащихся.

Давайте поговорим о некоторых концепциях, которые вы, скорее всего, увидите в тесте.

Когнитивное развитие

Когнитивное развитие включает все аспекты мыслительного процесса от детства до взрослой жизни. Эти процессы включают запоминание, решение проблем и принятие решений.

Третья стадия теории когнитивного развития Пиаже — это конкретная операционная стадия . Детям на этой стадии от семи до 11 лет.На этом этапе у детей начинает развиваться организованное и рациональное мышление. Этот этап считается главным поворотным моментом в когнитивном развитии ребенка, потому что он является началом логического мышления. Дети достаточно зрелы, чтобы применять логическое мышление к физическим объектам.

Следующий этап — это формальный рабочий этап . Эта стадия наступает, когда ребенку около 12 лет, и длится до взрослого возраста. На этом этапе у детей появляется способность мыслить абстрактно.Они могут мыслить творчески, выполнять математические вычисления и воображать возможные результаты, не прибегая к конкретным манипуляциям. Если ребенок находится на стадии конкретного операционного мышления, ему или ей нужно будет нарисовать картинку или использовать предметы, чтобы обдумать вещи. Ребенок на формальной операционной стадии может делать это в своей голове.

Формальное мышление предполагает более сложное и продвинутое мышление. Учащиеся используют такие навыки, как логическое мышление, дедуктивное мышление и систематическое планирование, чтобы находить творческие решения проблем.

Социальное и эмоциональное развитие

Социальное развитие — это процесс обучения детей взаимодействию с окружающими их людьми. По мере развития собственной индивидуальности они начинают приобретать навыки общения с другими людьми. Эмоциональное развитие — это способность распознавать, выражать чувства и управлять ими на разных этапах жизни. Это развитие включает как положительные, так и отрицательные эмоции, на которые в значительной степени влияют их отношения с родителями, братьями, сестрами и сверстниками.

Стадия социального развития в подростковом возрасте включает в себя развитие у ребенка дружеских и иных отношений. Дети достигают вехи в развитии социальных навыков.

В возрасте от трех до четырех лет у детей начинает развиваться чувство уверенности, поскольку они учатся выполнять больше действий без посторонней помощи. В возрасте от четырех до пяти лет дети начинают лучше осознавать свою индивидуальность.

Самоощущение ребенка на этих ранних стадиях может установить образец на всю оставшуюся жизнь.Некоторые красные флажки, которые могут указывать на дисфункциональное социальное развитие ребенка, включают отсутствие интереса к игре с другими детьми, желание зависеть от воспитателей и / или иметь чрезвычайно жесткий распорядок дня. https://reflectionsciences.com/social-development/

Эмоциональная стадия развития подросткового возраста включает способность ребенка управлять эмоциями. В среднем и позднем детстве дети начинают понимать свои эмоции. Дети начинают понимать, что в течение одного жизненного события можно испытать несколько эмоций, что позволяет им понять несколько аспектов ситуации.

Преподаватели искусств могут согласовать учебные цели с социальным и эмоциональным развитием своих учеников, написав саморефлексию. Позволив учащимся исследовать собственные эмоции в письменной форме, вы сможете лучше понять свою реакцию на ситуации. Учителя могут позволить ученикам взглянуть на эмоции персонажей по отношению к ситуациям и отношениям с другими, чтобы помочь ученикам понять свои собственные эмоции и отношения.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.